ערב טוב

ערב טוב

כבר הרבה זמן שאני חושב על להתחיל ללמוד פלמנקו אבל אף פעם לא הצלחתי ממש להביא את עצמי לזה. אני בן 27. כן, אני בן, לא בת. יש מקומות שבחורים לומדים פלמנקו בהם או שאני אהיה הבחור היחיד שם?

palmera

New member
קודם כל - כל הכבוד לבן האמיץ!

למיטב ידיעתי (ואני לא בהכרח לגמרי מעודכנת) בסטודיו של מיכל נתן יש קבוצה מיוחדת של בנים מתחילים. מי ששורד את זה, מצטרף בהמשך לקבוצות רגילות (עם המון בנות). בניגוד לבלט קלאסי למשל, רקדני פלמנקו מפגינים גבריות רבה בריקוד (במובן הקונבנציונלי של גבריות), מאד מאצ'ו, לעיתים על גבול הערסיות. GO FOR IT בהצלחה!

Zidan de Toledo

New member
עכשיו זה הזמן..

שלום שלום, אין לי ספק שזה נכון, ואישית יצא לי לעבוד עם הרבה רקדנים ממין זכר. זה נכון שזה פחות שגור בארץ, אבל זה במגמת עליה אדירה. אני גם מכיר את קבוצת הבנים של מיכל נתן, אך יש בנים גם אצל נטע שיזף, ובטח אצל עוד אחרים.. שיהיה בהצלחה, ומחכים לחוויות..!

palmera

New member
איך לבחור מורה

חובבי הפלמנקו בארץ מתחלקים למעין כתות דתיות. כל אחת (כמעט) חושבת שהמורה שלה היא הגדולה מכולן וכמעט אלוהים. אל תלך אחרי המלצות פנאטיות מידי בלי לבדוק מה מתאים לך. תבוא לשעור נסיון אצל כל מי שאפשר, עדיף כמה שעורים. בחירת מורה לפלמנקו (כמו כל דבר) זה לא רק תלוי במי נחשב 'הכי טוב', אלא גם באישיות שלך ושל המורה, בסגנון האישי, באוירה בסטודיו, ובפרטים טכניים (מחיר, מיקום...). בהצלחה.

flamenca

New member
פלמנקו אצל סילביה דוראן

בסטודיו של סילביה דוראן בבן יהודה בתל אביב יש גם בחורים שלומדים פלמנקו. אני ממליצה לך בחום ללכת לשם, מפני שאם כבר ללמוד, אז במקום הטוב ביותר. לפרטים נוספים אתה יכול להתקשר לסטודיו - 03-5231453 ולהשאיר הודעה עם הפרטים שלך, ויחזרו אליך

למעלה