ערב טוב

ניקולי

New member
ערב טוב

אני רוצה לאמר לכם שהיום הופתעתי.. היום קרה דבר שלא קרה הרבה זמן.. היום 23.02.2004 ותזכרו את היום הזה נכנסתי לפורום עכשיו.. בשעה 19.12 דק' בדיוק ומה ראו עיניי?? את גילי,את נופר,את אינספקטורית (מרינושקה), את ליאור 30 את ג'ס... ואני לא מאמינה למראה עיניי.. אומנם היו לבת הים ולאינספקטורית הודעות מוסתרות גם לליאור..אבל מה זה משנה הם היו כאן... יופי אני שמחה תמשיכו כך... זה כמו הדודים מאמריקה רואים אותם פעם ב.... תגידו מישהו יודע מה עם סידי?? ומה עם ריקי??? אותם באמת הרבה זמן לא ראיתי... שיהיה לכם אחלה לילה טוב
ואיך אומרים?? נתראה בשנה הבאה!!

GALI02

New member
ערב טוב גם לך ../images/Emo13.gif

לבקשתך- הוספתי לזמן מוגבל את התמונה שלי לכרטיס(זה לא פייר שאני יודעת איך אתם נראים ואתם לא יודעים איך אני, אז שלחתי תמונה שאני "מלוטשת" בה היטב בחתונה של אחותי)

GALI02

New member
מישהו יודע איך נפטרים מהפרסומות?!

זה משגע אותי!!!!!!!!!!!!

ניקולי

New member
היי גילי תכף אראה את תמונתך

את הפרסומות ניתן להוריד ב X שמופיע בצד כלשהו בהצלחה

בת ה י ם

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

תתחלקו חחחחחחחחחחחחחחחח (אגב גם לי אין X בפרסומת
) ממממממ עכשיו אגלה לכן סוד......אני ב ה ר י ו ן ובכלל אופו נעלמו כולם?????? לפנות למדור חיפוש קרובים ?????????

והינה משהו מימני שבו תוכלו להתחלק

זוכרים את הההההההההההההההההההההה
עם המון אהבה עם המון חום עם המון שמחה עם סוכר או בלי סוכר ולמיקה הקטנה את הההההההההההההה
החם

GALI02

New member
בטח שזוכרים

זה הפך לתווית זיהוי של הפורום
מכינה לך גם- למרות שכבר צהריים. רגע...בעצם קראתי באיזה מקום שהפסקת קפה באמצע היום פוגעת בעבודה- איכפת לך? אם לא אני רצה להכין. שיהיה לך יום טוב

GALI02

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזו בשורה נפלאה להתחיל איתה את היום ( אני בחופש לשבועיים הבאים אז מותר לי לקום בצהריים,לא?!) שיהיה באמת בהמון מזל. יודעים כבר אם זו קטנטונת או קטנטן? אגב,אצלינו גם מאושרים עד הגג כי אחותי בהריון ראשון ובעוד חודש אני אדע אם יש לי אחיין או אחיינית. איזה כיף!

בת ה י ם

New member
בוקר מלא ../images/Emo42.gif

לגן החיות הקטן שלי יצטרף בעוד שנה (חחחחח ככה זה בהריון של פילות)
. גרמתן לי להסמיק.... יופי של יום לכולנו.

בת ה י ם

New member
../images/Emo25.gifלך מותר הכל , מי זו ענית ?

ובכלל לאן נעלמו סי די מיקי ריקי
ובאמת בקרוב אצלכן מריןןןןןןן איפה קניתם בסוף?

למעלה