ערב טוב.....

ביליייי

New member
ערב טוב.....

קודם כל, נעים מאוד....שמי שי, וקטונתי מלדסקס איתכם בנושאים שת'ם מעלים פה.....כי אני מרגיש די נמוך בקטע עקב ידיעותיי הלא רבות בנושא :(( בכל אופן, אני עובד במרינה בהרצליה, ורציתי רק לשאול אתכם, ימאים יקרים שלי, אם יש לכם כמה פרטים על מפלצת ושמה "אילונה" (פרנק לואי) שהואילה בטובה לתת את נסיעת הבכורה שלה מאוסטרליה, לפה, לפני מספר שבועות... אם למישהו יש תמונה ברורה ועיניינית שלה, אשמח מאוד לראות.. תודה מראש, הא? ;)

חץ הכסף

New member
ערב טוב ביליי!

איזה מזל שהכנסת את שתי ההודעות שלך בצמידות האחת לשניה. מדוע אתה סתם משמיץ את שני החברה מאשדוד וקורא להם "פושטקים"?, דע לך שאלה חברה טובים אך חסרי אמצעים. הם משוגעים על הים וכל מה שיש להם בראש זה דייג והפלגות, דבר איתם על מרוצי פורמולה ותראה שזה לא מעניין אותם, בראש שלהם רק דייג והפלגות, דיג והפלגות, רק!. מאחר ואין לזוג האשדודיים האלה אמצעים פיננסיים משלהם הם החליטו לאסוף קצת ציוד דייג, ניווט, מטפים, פירוטכניקה וציוד נלווה החיוני להפלגות, אלא שלפתע נזכרו שאין להם בכלל סירה כדי לשים עליה את הציוד האלמנטרי שנטלו בהשאלה. עקב כך, ובאופן מקרי לחלוטין, ובאחד מהסיורים הלימודיים שלהם במרינה-הרצליה, החליטו לקחת בהשאלה גם סירה קטנה, חיפשו בין המזחים עד שמצאו חסקה לבנה צבועה יפה כמו חדשה, והעמיסו... את ה"אילונה" על גג הטנדר להם ונסעו הביתה כדי לזווד אותה. אתה עוד תראה שאף אחד לא יתלונן במשטרה כי גנבו לו את החסקה "אילונה" ובעוד שלושה חודשים המשטרה תוציא אותה למכירה פומבית לאחר שיוציאו אותה מהבית של הפושטקים... (ובמשטרה בכלל חושבים שהאילונה הפליגה חזרה לאוסטרליה,,,אהבלים) אגב, רק מי שברשותו עדשת עין- הדג או מצלמת ווידאו הצליחו לצלם את האילונה, האחרים בעלי עדשות 28 מ"מ הצליחו להכניס לתמונה רק את המסוק!

המשטרה -אהבלים

הפוסל במומו פוסל תתבייש לך על הביטוי האומלל וחזר בך המשטרה עושה עבודה קשה ביום ובלילה בשבת ובחג אני בטוח שבשעת מצוקה אתה תרוץ מהר לבקש עזרתם אז אני מקווה תשתמש בביטוי יותר עדין

natyh

New member
בהתבסס על הכתבה במעריב

זה נראה הרבה יותר קרוב ללוויתנית מאשר לחסקה ... תגיד איך הצליחו להעמיס כזה דבר על טנדר ??? מגיע להם פרס נובל לא ...

מגה יאכט אילונה

שי היקר לפני שבועיים בקרוב התפרסמה במעריב כתבת תחקיר על הספינה אילונה שעגנה פה הכתבה סיפרה על נושא המגה יאכט בכלל ועל הספינה אילונה בפרט תוכל למצוא שם גם פרטים כללים וגם תמונות של היאכטה הנ"ל בתקווה שעזרנו.....

למעלה