ערב טוב !!

חתולה זקנה

לא אין לי צעצועים אני בור ועם הארץ בעולם חתולים - לא ראיתי מעולם בן אדם שמשחק עם חתול/ה בעיה חשבתי לחפש ברשת חנות שמוכרים הכלללל למגדלי חתולים בניו יורק כדאי להשקיע הרבה בחתולי רחוב ?

Le Fay

New member
לא, הם לא צריכים הרבה

קערה קטנה למים, קערה קטנה לאוכל יבש. אם מגדלים אותם בבית, גם ארגז חול (litter box), ומה שעולה אלה הדברים שצריך לקנות כל הזמן - אוכל יבש וחול חתולים (את החול מחליפים להם פעם בשבוע או שבועיים). כשמאמצים אותם כהלכה ומגדלים אותם בבית, משלמים גם עבור חיסונים. צעצועים לא צריך לקנות להם, הם משחקים במה שיש... העניין הוא שמי שנהנה לארח חתול אחד, בטח יגדל עוד הרבה חתולים

מאכיל אותה דג טונא- מים-חלב

לפעמים עוף בשר יודע שמומלץ אוכל יבש, אבל זה מה שיש לי עצל מאוד ללכת לחנות מקומי שמוכר מזון יבש לחתולים

Le Fay

New member
הגיוני. פששששיו, עם ארוחות כאלה

גם אני בטח הייתי נשארת אצלך...

תודה פיה על השיעור

האמת? עדיין לא הרמתי המתוקה מהריצפה וכדומה, למה? פשוט לא יודע איך, אמממ מפחד קצת הידים-נשיכות-ציפורניים, (מנפגעי חינוך חרדי, יש מבינה?) בפעם ראשונה שפתחתי הבית בשבילה, היא פחדה קצת, אחרי דקה רצה מיד לדלת החוצה, אבל היום היא מתסובהה כמו המלכה, הכל שייך לה, פלא אבל היא עדיין לא קפצה אף פעם על כורסא-שלחן -מחשדב וכדומה מעניין למה היא מחכה? את לא מבינה אם החתולה כבר ישינה על הריצפה שלי, אמממ בעיה לעורר אותה ולהוציא החוצה לא?

Le Fay

New member
חחח... אם אתה מחכה שהיא תצא בעצמה

אז כן
סופסוף הבנתי. (ובבקשה, העונג כולו שלי). רוב החתולים פשוט מאד נבונים (יש כמה טמבלים, אבל עליהם בפעם אחרת). הם לומדים מהר מאד מי בעדם ומי נגדם - ו"תופסים בטחון" בהתאם. כשהיא תרגיש די בטוחה היא תלך גם על שולחן האוכל... אם היא לא החתולה של השכנים שלימדו אותה שאסור ללכת עליו. העניין הוא שחתולים צריכים מקום חמים לישון בו, כדי לשמור על חום הגוף שלהם. אצלכם קר עכשיו, היא מחפשת מקום בטוח לישון בו, והיא מצאה אותך
למה בעצם אתה רוצה להוציא אותה בלילה? כשהייתי ילדה ולא יכולתי להכניס את גורי החתולים שטיפלתי בהם הביתה (אמ'שלי לא הירשתה לי), מצאתי להם מקום מסתור על הגג. סידרתי להם שם ארגז קרטון מרופד בעיתונים ובסמרטוטים, והשארתי להם קערית עם אוכל וקערית עם מים לידו. כשהחורף לא היה קשה במיוחד הם עמדו בזה יפה, אבל החורף אצלכם קר מאד.

Le Fay

New member
סליחה, בעצם הסברת למה

כי אין לה אצלך ארגז חול ואתה בטח סוגר את כל החלונות בלילה

נכון סוגר כל החלונות בלילה

תשמע אין לי דבק לחוטי חשמל-מחשב לא רוצה הבוקר לראות כאוס-באלגן בביתי, לא רוצה לחפש הבוקר ברשת טכנאי זול למחשבים, לתקן המחשב - החוטים וכדומה היא די חכמה החתולה, כך הבנתי מהתנהגות שלה, ד"א היא בת 5 שנים

Le Fay

New member
אין בעיה: אם היא הסתדרה עד עכשיו

היא תהיה בסדר. שכחתי מה הם עושים לחוטים (את שלי הם כבר משעממים)...

מה הם עושים לחוטים ? חחח

את לא רוצה לדעת לא הזיק לך שום נזק לאורך כל השנים ? מעניין

Le Fay

New member
חחח... את זה שמרתי לשיעור על

הטמבלים
אה - ותשתדל לא לתת לה להתקרב לנייר הטואלט בשירותים (אלא אם אתה אוהב לגלגל 32 מטרים של נייר בחזרה).

תודה על האזהרה

מיד מחביא את הנייר טואלט, זה הדבר האחרון שאני צריך עכשיו עכשיו מבינה? אני צריך טיפים מה להחביא ומה לא, מה לעשות ומה לא,

ephi79

New member
ואללה..

כל החתולים נמשכים לנייר טואלט? בתור מגדל חתול טרי (ביחד עם שותפיי לדירה) גליתי את זה מהר מאד.. רק הלוואי והנייר טואלט היה במצב שאפשר לגלגל אותו בחזרה... זה פשוט נהיה עוד משהו שצריך לזכור כשהולכים לשירותים, לסגור את הדלת אח"כ, כמו להוריד את המכסה :)

almog4

New member
החתולה שלי אמנם אוהבת

להתעלל בנייר הטואלט (בעיקר כשאני לא נמצא, היא כבר הבינה שזה "מפריע לי" אבל היא אף פעם לא נגעה בחוטים של המחשב. משום מה.

Le Fay

New member
שלי לא מתעניינת בטואלטה

זה הקטנצ'יק הזה שגילה לי מה אפשר לעשות בנייר (שלוש-ארבע פעמים ביום). וגם ש... אסור לתת לטמבלים להתקרב לאמבטיה מלאה, גם לא בפעם החמישים אלף; שריפוד עור הרבה פחות עמיד ממה שחשבתי, ושאם משאירים חלון פתוח כדי להרחיק ממנו את העץ ששתול מתחתיו, אחרת מישו כבר יסתבך בו (רשימה חלקית בהחלט).

Le Fay

New member
צ"ל "כדאי". בקשר לחוטי חשמל...

בדיוק כמו שרוכי נעליים (זה כבר קליינט אחר) בתוספת סיכון

כמה נשמות את מגדלת?

הם מתוקים , תענוג לראות התמונות, מה את עושה (שיט, "עושה" לשון זכר אבל לא יודע איך אומרים זה לאשה, סורי) כשאת נוסעת לחו"ל ? איפה נשארה החתולים ?

Le Fay

New member
את הגורים מגדלת רק

עד שהם יוצאים מכלל סכנה, ואז אני מחסנת ומעקרת אותם ומוצאת להם בתים מאמצים. לי יש אחת משלי שלא אחליף אותה בשום חתול אחר, ועכשיו שאין לי חצר משלי זה חגמרי מספיק
טוף נו, אנ'לא בדיוק בנאדם בודד, ומזמן הדבקתי את כל אלה מסביב, אז כשנוסעת תמיד נשאר מישהו מאחור להאכיל ולטפל.

Le Fay

New member
ו"עושה" זה בסדר גמור:

לאשה - עושָה בשי"ן קמוצה במקום עושֶה בשי"ן סגולה.

למעלה