ערב טוב

ערב טוב

נעלמת שכמותי, המוני זמנים שלא הייתי פה, וגם עכשיו אין לי יותר מידי זמן, אז אני אקצר - מספר שאלות לי אליכם/ן: 1. מתי (לעזאזל)סמינר י"ב? ומי שמוכן לפרט קצת מעבר יזכה לתודתי העמוקה 2. מה מישו יכול לספר לי על קן אזורי?, אצלנו עשו את זה בדרום, ויש מחשבות עמוקות לעשות את זה גם בצפון. 3. הייתה לי עוד שאלה שחשבתי עליה כל היום ושכחתי. תסלחו לי - נכון? ליל מנוחה לכולם. בחירות מוצלחות למצביעים. חופש נעים למי שלא לומד בגלל הבחירות. וסתם שיהיה לכם טוב.

kedeman

New member
אני אנסה לענות

כמיטב יכולתי כמובן סמינר י"ב 20-22.11 איפה? לא יודע, אני חושב ששנה שעברה זה היה בגבעת חביבה ואני חושב שגם השנה זה שם מה עושים שם? הבנתי שמדברים על שנות שירות ועל בחירות או משהו כזה פעם חשבתי שאני יודע... מאז בלבלו אותי קן אזורי? איןם לנו כאלה... ה"קינים" שלנו הם מושביים ובכל אופן זה תמיד עובד בכפוף למועצה כלשהי תפני למועצה האיזורית,שפעילה בבני המושבים, הקרובה למקום מגורייך

זורקה

New member
קן אזורי, הלא הוא קן דרום

הוא קן בגולן של כמה יישובים- בני יהודה, גבעת יואב, נאות גולן, אליעד (וגשור??). לראשונה בגולן נוצר "קן", עד השנה הפעילות הייתה בכל מושב בנפרד, אבל השנה החליטו בדרום לעשות קן מהשיקולים שלהם. הקטע בקן אזורי הוא **שכל הפעילויות הן של כל המושבים ביחד** והמרכז שלו הוא בבני יהודה. זה משהו כמו "נווה אודם" בערך (חחחח) רק ביותר הרבה. זהו. הולכים לעשות את זה גם בצפון?? לאאאא אני הייתי גאה שאנחנו המועצה היחידה שאין בה "קינים" או "סניפים" אלא פשוט- מושבים/ קיבוצים!

S a l i t

New member
מזל טוב לזורקה!!!!!!../images/Emo72.gif

חביבתנו עברה תיאוריה!!! אךך..אני זוכרת אותה שהיא הייתה *ככה*!! ועכשיו, הגוזל הרך והתמים שלי, יוצא למחוזות רחוקים וממריא מהקן...

kedeman

New member
יש תאוריות???

שמעתי היום שמועה כזאת שמחיפה צפונה לא שובתים זה נכון???? חוצמזה - מזל"טוף זהר!! (למי שתהה - לא שיש כאלה - מצב הרשיון שלי הוא בדרך לטסט הרביעי)

לירום

New member
ומה עם נטור??

שכחת את נטור, אז מה עם זה מקום נידח בגודל של התנחלות ממוצעת ויש שם בערך 10 משפחות? אני מדריך עם מישהוא מנטור, בכיתה ד' ויש בשתי הקבוצות ביחד 6 חניכים מנטור. נ.ב אין לנו שום חניך מאליעד!!

למעלה