ערב טוב!!!

ערב טוב!!!

היום בזמן העבודה היה לי זמן רב לשבת על הענף המיוחד שלי לשתות מיץ צוף ולהרהר. האם אתם יודעים שהסיבה לכך שהציפורים יכולות לעוף ואנו לא, היא בכך שלהם אמונה מושלמת, כי להיות בעל אמונה פירושו להיות בעל כנפיים. ( מדבריו של: ג'.מ.בארי) אמממממ משפט שלא יוצא לי היום מהמשוש יש מישהו שרוצה להצטרף אלי לטיסת ערב קלה עם הבריזה מעל העננים??? מי שכן, מוזמן! אני ממתינה בצומת ענן סגול פינת כנף אדמונית רק טוב!!!

גחלילית

בבקשה קחי אותי איתך חייבת לצאת לטיול בין הפרחים להריח , להתרשם ולהכיר את הנוף ואם זה קשה , אז נפגש בענפים בבוא הימים ערב טוב ונעים ותראי מה שלחתי עבורך דרך אגב את צריכה לציין שההזמנה כללית ואישית לכולם

שבלולינקהההההההה

כל הרוצה לעוף איתי מוזמן. בעוד שעה קלה אני יוצאת שוב לקטוף כמה כוכבים ויש עדין מקום. תודה על מה ששלחת לי!!! רק טוב!!!

משפט יפה

אני חושב על המשפט הזה הרבה, אך להאמין, לא מתעוררים פיתאום בבוקר ומאמינים. אני נזכר בסרט על הנרי ה5 של שיקספיר, הקרב על אז'נקור, להאמין, אמונה, הכל אפשרי רק צריך להאמין. שולח לך ספר בקבוק יין ופרח. שיהיה לך כייף.

רקדן יקר!!!

אני לא אמרתי שלעוף זה קל!!! בהחלט לא!!! צריך הרבה ניסיונות, צריך רוח לחימה ורצון לשרוד, צריך כוח להתגבר על מכשולים ותבוסות ותמיד תמיד ברגעים הכי קשים, דווקא אז ליישר כנף! ואולי יותר מהכל פשוט צריך - לרצות!!! כמדומני שכשהאמונה קיימת הכנפיים צומחות בעצמן לאט לאט. לוגמת מהיין מאמצת את הספר ומריחה לי את הפרח תודה על התשורות לילה טוב!!! רק טוב!!!

יודע ש...

New member
ואללה את אופטימית גחלולה...

אמונה שממונה העיקר שיש לך כנפיים ואת עפה או שמא רוקדת...?

renee

New member
לך הסייח המרקד- ספור קצרצר ../images/Emo23.gif

על אלוהים ואמונה. לילה אחד חלם אדם שהוא הולך על שפת הים, מטייל עם אלוהיו. בשמיים הבזיקו תמונות מתוך חייו. בכל תמונה שהבזיקה בשמיים, הבחין בשני זוגות עקבות רגליים שהיו בחול, זוג אחד שלו והשני של אלוהיו. כשהבזיקו תמונות חייו האחרונות מולו, הביט האדם לאחור על העקבות בחול. הוא הבחין כי פעמים רבות יש רק זוג אחד של פסיעות לאורכה של הדרך. הוא גם הבחין כי דווקא בתמונות האומללות של חייו נשנה הדבר. פנה האדם לאלוהיו ושאל : אלוהים, אתה אמרת לי שכאשר אחליט ללכת אחריך – תלך איתי לאורך כל הדרך. אך הבחנתי כי בתקופות הקשות ביותר של חיי יש עקבות של זוג רגליים אחד. אינני מבין מדוע בתקופות הקשות ביותר של חיי צעדתי לבדי? אינני מבין מדוע בזמנים שנזקקתי לך ביותר – עזבת אותי? ענה לו אלוהים : בני, אוהב אני אותך ולעולם לא אעזבך. באותן תקופות שבהן כה רב היה סבלך, כשאתה רואה זוג אחד של עקבות – לא היו אלה עקבותייך, היו אלה עקבותיי שלי כשנשאתי אותך על כפיי.
"אלוהים אוהב כנראה את האנשים הפשוטים, משום כך הוא ברא כה רבים מהם" –אברהם לינקולן

למעלה