ערב טוב..

infatuation

New member
ערב טוב..

qt1 כנראה צודקת במה שכתבה לי למטה, האינטרנט באמת משקף איך אני מתמודדת עם מצבים חברתיים, עלבונות או אכזבות (לגבי שמחות אני לא יודעת).. ובאמת לרוב אני בורחת ממצבים כאלה, בעצם אולי כמעט תמיד. הבעייה היא שכל הנושא הזה מתחיל כמו לרדוף אותי, מטריד אותי בכל מקום ובכל מצב אפילו בחלומות כשאני ישנה, ואני קמה פוחדת או מדוכאת בבוקר. חשבתי שאולי אם אני אתרחק מזה זה יפסיק להטריד אותי אבל עכשיו אני חושבת שזה לא נכון, שאולי עדיף לדבר על זה עכשיו מאשר שיהיה מאוחר מדי לזה. ולבקשתך qt, בבוקר הלכתי עם אח שלי הקטן לחכות להסעה ליד הבית הוא עלה היו לכיתה ז לבי"ס שלי והוא מאוד התרגש. אח"כ במשך היום כל הזמן רציתי לראות אותו נראה לי התרגשתי יותר ממנו. היו כמה שיעורים עם המחנכת, ואז ללמוד. תנ"ך עם מורה חדש ומתמטיקה אפילו נתנו לנו שיעורים.. וזהו חזרתי הבייתה לטפל בחתלתולונת מקסימה שמחר חוזרת לבית שלה וזה יהיה מאוד עצוב. ומחר אני לא לומדת כי לא לומדים יום שישי.. אז זהו נראה לי. לילה טוב

qt1

New member
היי חמודה ../images/Emo141.gif

אני שמחה שחזרת בך מלעזוב ומציעה לך לא לסגור דלתות ... תשאירי לך תמיד דלת פתוחה , הרי את לא יכולה לדעת אם תרצי יום אחד לחזור , אז בשביל מה להגיד שלום? אני שואלת את עצמי אם את יודעת כמה זה מתסכל להיות בצד שלנו, אנשים שרוצים לעזור לך כשהדבר היחידי שהם יכולים לעשות זה לשלוח לך חיבוק דרך המסך... חתיכת מצב נכון? אני יודעת שאת יכולה לנצח את המצב הזה אם רק תבחרי להתמודד מולו וכן , תמיד תדברי ... זה מקל עליך ועוזר לנו להבין אותך. ותכתבי למה את מצפה מאיתנו... את רוצה שלא נגיד לך ללכת לטיפול? את רוצה שנקשיב לך? תכתבי מהן ציפיותייך מהפורום ותזכרי שאת בעצם 'מתאמנת על יבש' כפי שכתבתי לך קודם... איך זה הרגיש לך שאח שלך עלה לתיכון? כתבת שהוא התרגש , ואת? מה את הרגשת? איך המחנכת שלך? היא חדשה או שאת מכירה אותה משנים קודמות? אני מצרפת עבורך פורום שאנחנו כאן תמיד מצרפים , זהו הפורום של יעל דורון ואודי בונשטיין , פורום מעולה עם חברים מאוד חכמים ואוהדים , אני מקווה שתמשיכי לכתוב גם אצלנו ואולי תבחרי לשתף גם אותם ... את תצאי נשכרת מכך, אין לי כל ספק. זה לא שאני חס ושלום אומרת לך לעזוב , גם חתולבל כתבה שם וכאן במקביל וזה מאוד עזר לה... זה נתון לשיקול דעתך בלבד , אני רק מציעה ואין צורך שתגידי שבאת מכאן , זה חסר חשיבות!. ואם את רוצה רק כאן - אז אוקיי... הכל הולך , הכל טוב ואת תראי שגם הכל יהיה בסדר למרות שכעת קשה לך להאמין... את הרבה יותר חזקה ממה שנדמה לך.(אל תמעיטי בערכן של 9 פגישות , היית מאוד אמיצה והלכת אליהן למרות שהיה לך מאוד מאוד קשה!) הפסיכולוגים שלך איתך לאורך כל הדרך
QT

infatuation

New member
../images/Emo176.gif

גם אני די התרגשתי שאח שלי עלה לכיתה ז ללמוד בבי"ס שלי.. המחנכת שלי היא המחנכת משנה שעברה, והמורה שלי לציור מכיתה ז ועד כיתה י, ככה שאני מכירה אותה הרבה זמן כבר ומאוד שמחתי לשמוע שנה שעברה שהיא המחנכת החדשה. היא מהנשים האלה שכל יום שישי עומדות בבגדים שחורים בצמתים (או שאולי זה רק בצומת גן שמואל- קיבוץ ליד המושבה שלי) עם שלטים נגד כיבושים וכאלה, אם אני לא טועה זה נקרא ארבע אימהות. בנושא אחר.. לפעמים או בד"כ בעצם אחרי אוננות אני מרגישה נורא אשמה, נורא כועסת על עצמי, מתחרטת.. זה נורמלי? ועוד משהו, כשאני מאוננת אני לרוב מקשרת את זה עם כאב, לא כאב פיזי כאב נפשי..לא יודעת אם המילה "מקשרת" היא המתאימה בדיוק אבל אני מקווה שהעברתי מה שניסיתי.. החלק היותר קשה בללכת ל-9 פגישות ההן היה שזה היה עוד סוד שהייתי צריכה לשמור בבטן. כי חוץ מההורים שלי ואחותי אף אחד לא ידע. אלי ידע מאוחר יותר כשהפסקתי. בכל מקרה אני באמת לא רוצה לחזור לטיפול. אולי פעם אני אכנס לפורום שנתת לי, תודה.

qt1

New member
../images/Emo78.gif גם טעים ../images/Emo13.gif

מתוקה קראתי , אני אחזור מאוחר יותר , את לא מתארת משהו חריג , אסביר לך בהמשך מה אני יודעת על אוננות ורגשי אשם.(מקווה לא להטעות אותך , מקסימום - המנג'ר יתקן אותי ואני אדע יותר ...) בינתיים תהני מערב גבינות ואבטיח
אל דאגה , את נורמאלית לגמרי אם זו היתה השאלה וגם אם לא! נשיקה }{ QT

qt1

New member
לעבור להמבורגר../images/Emo21.gif ../images/Emo8.gif

בטח נמאס לך כבר מהאבטיח...LOL בדקתי אם יש לי חומר כתוב על רגשי אשם בעקבות אוננות ויש לי , בעקרון מה שמצאתי נכתב על פנטסיות מיניות ועל רגש אשמה אשר מתלווה אל הפנטסיה ועל אוננות ורגשי אשם בכלל. בכדי להדפיס את כל החומר אני אצטרך להדפיס כמעט ספר שלם ולא נראה לי שאוכל או שיש טעם. קל יותר לכתוב לך להשיג את הספר. לא מצאתי חומר על כאב נפשי בעקבות אוננות ,אני מאמינה שקיים חומר כתוב בנושא הזה , אבל אני לא מצאתי למרות שחיפשתי לא מעט זמן במנועי חיפוש. אולי כדאי שתנסי להסביר למה את מתכוונת כשאת כותבת -"כאב נפשי"?! להתראות בינתיים QT

infatuation

New member
האמת אני לא אוהבת המבורגר..

אלא אם כן זה מעוף
אני לא ממש יודעת להסביר למה אני מתכוונת בכאב נפשי.. ולמען האמת עכשיו שאני מרגישה טוב אין לי אפילו כח לחשוב על זה כדי להסביר. ביליתי את היום עם דודים שלי והיה לי מאוד נחמד. למרות שלפני שהם הגיעו הייתי צריכה להיפרד מהחלתול הקטן שטיפלתי בו והייתי מאוד עצובה, וגם עכשיו אני מאוד עצובה, אני מתגעגעת אליו! עוד שבוע אלי משתחרר מהכלא הצבאי. ואז מתישהו אנחנו ניפגש, איכשהו כשאני לא לומדת וכשהוא לא יהיה בצבא. משום מה אני נורא פוחדת מזה.. בעצם זה לא משום מה זה כי אני יודעת מה הוא מרגיש אליי.. ואני פוחדת לפגוע בו. הוא מאוד רגיש. הוא מאד אוהב אותי, יותר משאני יכולה להבין בכלל. ואני בתוך כל זה יכולה רק לבלבל אותו, ואת עצמי. כאילו, כשרע לי אני מרגישה שאני מאוד אוהבת אותו, אבל כשטוב לי זה פתאום נעלם. פתאום מפסיק. ואז אני לא יודעת איך לדבר איתו. ואני יודעת שזה לא טוב, כי זה רק פוגע בו. אז אני לא יודעת מה לעשות. מחר אני קמה מוקדם לבי"ס אז זהו, צריך להתחיל לישון מוקדם כדי להצליח לקום בבוקר. אז לילה טוב!

infatuation

New member
אני חושבת ללכת ליועצת ביה"ס

אני לא יודעת איך עושים את זה.. ומה עושים בזה.. ואם כל אחד יכול פשוט ככה סתם? ואם אני אוכל לדבר איתה.. ואם אני הולכת לדבר איתה אז מודיעים להורים שלי? כי הרי אם אני בת 18 אז כבר לא חייבים להודיע להורים שלי דברים כאלה נכון? בעצם אני לא יודעת אם כאן אני אמצא תשובות לשאלות האלה אבל אני מנסה בכל זאת..

qt1

New member
רעיון נהדר!!!

מתוקה אני אחרי יום זוועתי , אני ארחיב מחר , חייבת ללכת לישון עכשיו. בכל מקרה , את יכולה לספר לה שיש לך חברה עם בעיה כזו ומה נהוג לעשות או ששמעת על דבר כזה. גם אם ידווחו להורים זה רק יעזור לך כי הם לא יעודדו טיפול ויבינו שזה לא לרעתך. לילה טוב חיבוק

למעלה