ערב טוב!!!

ערב טוב!!!

סוף סוף חזרתי לי מיום ארוך. אחרי איסוף דיי גדול של מיץ צוף, ולפני שאכנס לי לגיגית האהובה עלי כדי להרגיע את משושיי העייפים מיום חםםםםם גררר אני שולחת לכם בדיחה ששמעתי היום בעבודה שתעלה לכם חיוך קטן
(אני מקווה) קרדיולוג נפטר וזכה לטקס קבורה מפואר. ל ב ענק, מכוסה בפרחים עמד מאחורי הארון במשך כל טקס הקבורה. לאחר תפילת האשכבה נפתח הלב הענק, והארון התגלגל פנימה. הלב המפואר נסגר לאחר מכן, חותם בתוכו את הרופא, לנצח. ברגע זה, אחד המתאבלים פרץ בצחוק. לאחר שנרגע, אמר האיש "אני מצטער, אני רק חשבתי על הלוויתי שלי...... אני גיניקולוג. בשלב זה המומחה לטחורים התעלף. רק טוב!!!

חחחחחחחחח../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הייתה לי דלקת בחניכיים,ועכשיו אני מרגיש קצת יותר טוב בעקבות הבדיחה.

רונייי

New member
הבריאות קודמת לכל!

אני חדש כאן. חפסתי פורומים שנתן לכתוב בהם כל מה שבא לי. ואני חושב שהפורום הזה נחמד ומה שנשאר האם נתן לכתוב כאן כל מה שבא לך לכתוב. באופן סביר להנאת הכותבים כמובן.

חחחחח גחליליתוששש, רק שנהיה בריאים

ורונייי ברוך בואך אל הפורום של התקוות הגדולות כקטנות. כאן מפטיחה לך שגחלילתוש תתן לך במה להגיד כל מה שאתה רוצה להגיד או במילה אחרת... לכתוב

ברוך הבא!!!

מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף קרה נשמח לראותך כאן ונשמח לקרוא את הגיגיך. ממתינים בסבלנות למילים הראשונות רק טוב!!!

למעלה