ערב טוב!

ניחוש פראי מה יהיה השיר של ישראל

מי זה ליאור נרקיס? האח התותב של שרית חדד, או משהו בסגנון? בטח השיר יהיה בסגנון: אני אוהב אותֶך כַּפָּרה בִלעדֵיך יש לי חררה לֹֹא יוֹשן ולא אוכל רק חושב עלֵיך בלֵיל ולשובך רק מתפלל... (פזמון חוזר, מושר בסלסולים בכייניים לצלילי סינתסייזר-כינורות): כפרה כפרה כפרה עלֵיך כל היום כל הלילה מתפלל לשובך

עוד סיבה להשאר בלונדון!

בטח גם לימדו אותך שבירת הולנד זאת האג, נכון? מי היה המורה שלך לגיאוגרפיה?

חחח

האמת שעדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית לגבי הבירה של הולנד, אז בתור הולנדית אולי תפתרי לי את הבעיה..

אמסטרדם!

ועכשיו ברצינות: אמסטרדם היא בירת הולנד. תמיד היתה. הפרלמנט יושב בהאג וכך גם הרבה שגרירויות, אבל עדיין, הבירה היא אמסטרדם. הארמון הרשמי של המלכה נמצא בככר הדאם, ולמרות שזה לא ארמון המגורים היומיומי שלה, שם מתארחים כל בני ובנות המלוכה העולמיים, שם מתרחשים ארועים רשמיים של בית המלוכה. בערך כמו ת"א וירושלים בישראל.

יפית כהן בת זונה ../images/Emo46.gif

היא היתה המורה שלי בגיאוגרפיה, שאף פעם לא היתה בחול וכל פעם שעלה הנושא של הולנד היא התחמקה ממנו

Sparker

New member
גם אותי לימדו את זה...

לפני שבוע גיליתי לבד...
זה משך לי את השטיח בגסות מתחת למעט האמון שנשאר לי ממערכת החינוך הישראלית. (אני תמיד חשבתי שבגאוגרפיה יש לי ידע מכובד)

forglemmigej

New member
ניקוד במחשב

לוחצים תחילה על caps lock ויחד עם shift ומספרים מגיעיעם לתוצאות הללו: ; - בְ - שווא 1 - בֱ - חטף סֶגול 2 - בֲ- חטף פתח 3 - בֳ- חטף קמץ 4 - בִ- חיריק 5 - בֵ- צירה 6 - בֶ- סֶגול 7 - בַ-size=5> color=#000000>פתח 8 - בָ- קמץ 9 - שׂ- סין 0 - שׁ- שין - - וֹ - חולם = - וּ/ בּ - שורוק/ דגש

אצלי זה קצת שונה

כי אני משתמשת במק. אז אם גם את - תגידי ואני אצרף את מפת המקשים שלי...

yosense

New member
התשובה המשולשת עם שיר על ציפור

קודם כל אני בעד בת, קרסקו ומיגל (זה ביננו הספרדים) בקשר לסיסמא ´הכל עובר והצ´ופר נשאר´ - זה התחיל ממשהו שאני כבר לא זוכר ועבר תיקונים.. השלב הבא יהיה כנראה, הכל עובר והצ´יפס נשאר. חוץ מזה בהזדמנות חגיגית זו הרשו נא לי לשיר לכם שיר... באנגלית, ועל ציפור:
A bird came down the walk: He did not know I saw; He bit an angle-worm in halves And ate the fellow, raw. And then he drank a dew From a convenient grass, And then hopped sidewise to the wall To let a beetle pass. He glanced with rapid eyes That hurried all abroad,-- They looked like frightened beads, I thought; He stirred his velvet head Like one in danger; cautious, I offered him a crumb, And he unrolled his feathers And rowed him softer home Than oars divide the ocean, Too silver for a seam, Or butterflies, off banks of noon, Leap, splashless, as they swim. * Emily Dickinson​

ליביק

New member
מיגל המשתחצן? ../images/Emo1.gif

הו, הו. זה כבר דורש הסבר נפרד
~ראיתי ציפור רבת יופי. הציפור ראתה אותי~

yosense

New member
ו ה נ י מ ו ק י ם ../images/Emo168.gif

לפי סדר הנבחרים על פי דעתי השחצנית ודעת נועה שאוהבת את אינואה. . בת שרה חופשי ואין דבר כזה בספרד. 2. קרסקו הזמר הכי טוב ומקצועי מכולם - הייתי עוצר בכל מקום לשמוע אותו שר - 3. מיגל יותר גברי מהשאר - ומי שהתרגל למלוקקים לא אוהב אותו. הוא ואינואה יכולים לשיר חומר תאתראלי או כל חומר וגם רוק כסח. 4. הוגו. בחור סימפאטי יפהפה ובישן שאפשר לאהוד אבל אין לו הרבה קול. 5. ג´ואן המוזיקאי הרציני מבינהם. נשמע שלמד פיתוח קול, קומפוזיציה ומנגן יותר כילים. אבל הוא לא פריפורמר. 6. אינואה , כוסית מטריפה וזמרת בת זונה, אבל היא מיוחדת מדי לאופרסיון. היא מתאימה לשיר רוק ולקרוע תשמיים.

Sparker

New member
אוי אוי אוי...

הרי אנחנו לא שופטים על סמך כישרון נטו... אינואה כוסית?? ונועה עוד מובילה את הקו אני מבין... אני מבין שהבוליצ´ס השפיעו עליכם
הפרצופים שלה בכל מצב ובייחוד כשהשופטים מדברים אליה מטריפים אותי אני מתייחס לשירים שלה כהפסקת פרסומות והולך להתפנות... יש לה אמנם טאצ´ רוקיסטי אבל היא קופי אנוק - דבר ששלושה חודשים באקדמיה לא שינו. ז´ואן הוא קלאסי לשירי חואקין סבינה ומיגל בוסה (ומי שלא מכיר שיכיר!!) השופטים טענו באמת שהוגו הוא בול לשוק השירים הרומנטיים... באמת אין לו קול. מיגל מזכיר לי את ביסבל... ביסבל גברי?? לא נראה לי... קרסקו בהחלט מוכשר, אבל בעל יכולות דיי מוגבלות... סגנון מוגדר מאוד. לבת´ ש פוטנציאל עצום... היא צריכה מפיק טוב ושירים מיוחדים והיא תמכור כמו ביסבל (למרות שמדד המחירות מצביע בדיוק על ההיפך מאיכות)

yosense

New member
בהמשך להמשך

לאינואה יש פרצופים מדליקים.. אולי מדליקים מידי.. ואצלה זה טבעי בניגוד לפירסומות. היא קצת מזכירה לי את ביורק למיגל ולביסבל יש תלתלים ובזה נגמר הדמיון. ג´ואן באמת קלאסי אבל אין לו פריפורמנס - הוא יצירתי. על הוגו סתמנו את הגולל, אבל נראה אם הצ´יקאס לא יגלגו אותו בחזרה. בת אני מסכים עם כל סופרלאטיב שמישהו יגיד - היא חלום של זמרת, הקטע שבספרד הכל מסודר בסיגנונות, ובת יש לה סיגנון חופשי, אני דבר כזה לא ראיתי עוד פה. באמריקה ועוד איך. קרסקו, ואני אומר את זה בכל הרצינות, אם הייתי עובר בחוצות ברסלונה ורואה אותו שר, הייתי עומד ימקשיב לכל נים וצליל. קרסקו הוא משהו שרק בספרד מצאתי , לפחות בשני האחרונות - הוא יצור!

Sparker

New member
יש לנו פה חומר לשבוע... ../images/Emo9.gif

ולי יש חמישה ימים למבחן... Buenas noches... y nes veremos mañana...
האסטה לה ויקטוריה סיאמפרה.

yosense

New member
לילה טוב יאספרקטו

לא מספיק יש לנו את הצרות שלנו, שמו לנו לבחור מבינהם - יאלללה שבוע טוב

למעלה