ערב טוב!

OneManDown

New member
ערב טוב!

כרגע אני מחפש עבודה לבת זוגתי, קצת מסובך לחפש כמו לאזרח...הצעות?תודה מראש.

sobodei

New member
זה מאוד קשה

למצוא עבודה זה אחד מהאתגרים הקשים יותר, אני מאחל לך בהצלחה.
דבר ראשון - להשקיע בלימודי עברית, מהניסיון של אישתי זה הדבר שהכי עוזר להתקבל לעבודה, לא משנה אם זה בתור גננת או מתכנתת.
דבר שני - זה מאוד תלוי מה המקצוע שלה, מאיפה היא ומה היא רוצה לעשות.
מבחינת החיפושים עצמם:
אתר האינטרנט שבזמנו היו בו הכי הרבה הצעות עבודה רלבנטיות היה israemploy.net אבל הרשת החברתית שלך (למצוא דרך חברים ומכרים) כנראה תהיה הכי מוצלחת במציאת עבודה.

randyloo

New member
יתרונות ייחודיים

לבני זוגנו ישנם יתרונות ייחודיים שרלוונטיים למעסיקים מסויימים. למשל ידיעת שפה או מנטליות או סביבה עסקית של מדינה אחרת. הרבה חברות ישראליות הפועלות בסביבה הגלובלית מתקשות בגלל חולשות בתחומים הללו. הייתי מדגיש את הדברים הייחודיים הללו שיכולים להיות אטקרטיביים למעסיק.
דבר נוסף, כל עבודה היא הזדמנות ליצור קשרים לעבודה שאחריה. לכן, במיוחד בהתחלה לא הייתי מתעקש על עבודת החלומות, על שכר גבוה וכו'. לפעמים עבודה זמנית תמורת שכר מועט יכולה לפתוח חלון וקשרים חדשים שבסופם כן תופיע עבודת החלומות.

avirus001

New member
הכי חשוב זה קשרים, שתתחיל לחפש קהילה פה בארץ

לא משנה מאיפה היא באה, יש פה כבר אנשים שבאו משם לפניה. תעשו מאמץ להכיר כמה שיותר מהם.

וגם לבדוק איזה חברות עובדות עם ארץ המקור שלה (יבואנים, יצואנים, תיירות וכדומה) ולפנות לאנשים שם להיפגש ולהכיר את עצמה. כשיצטרכו מישהו לפיתוח עסקי עם מדינת המקור, אם יזכרו אותה, יפנו בעצמם.

אבל בתור התחלה שתקבל כל עבודה, יש עכשיו מלא בתחומים של שיווק/מכירות/שירות שעברית אינה נחוצה כלל. בפייסבוק יש הרבה קבוצות בנושא, דוגמא:

https://www.facebook.com/groups/jobsinternationaltlv

מטרנה1

New member
יש חברות ענק שמחפשות דוברות שפות

ברמת שפת אם

ומאוד יכול להיות שמישהי אם שפת אם יחודית תקבל פה
בארץ משרה חלומית אצל יבואנים

אגב, מעניין האם יש כיום חברה שמתמחה בהשמת דוברי שפות שונות ?

למעלה