ערב טוב

ניקולי

New member
ערב טוב

נכנסתי לכאן בשקט בשקט (בתקווה לא להפריע לאף אחד).. ששששששששששש..... אתם כאן?? או לא כאן?? אתם שומעים?? או לא שומעים?? בתנור נאפת לה עוגת שוקולד יאמי יאמי טעימה מאוד.. ועל הגז מתחילים לקפוץ להם פנקיקס.. אמממממממ.. טעים.. עם סרופ מיפל וסירופ שוקולד, ולמי שאוהב קצת דבש גם זה בא בחשבון.. נכנסתי לכאן בשקט (בכדי לא להעיר אף אחד)... ובכדי שלא תוכלו לי את העוגה עם הפנקיקססססססססססס..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתםםםםםםםםםםםםםםםם סתםםםםםםםםםםםםם איפה אתם?? צאו החוצה נו.. בחייכם.. אני כאן ואני מחכה לדבר עם מישהו/משהי.. חולה עליכם מתגעגעת ניקול*

ניקולי

New member
ואין קול ואין עונה...../images/Emo12.gif

אבל אני יודעת מה יקרה. דוקא כשאני ארצה לקום דוקא כשיהודה שלי יגיע מהעבודה.. דוקא אז... פתאום כולם יופיעו.. סידי אתה לא נמצא כאן בדרך כלל בשעות כאלו של הלילה??? מיקי איפה אתה כשצריך אותך?? גילוש...גילוש קה את תמיד כאן בשעות כאלו נו.. אחותי צאי החוצה... איביחי ואוירת איפה אתם?? מבלים? אוכלים?? איפה אתם...
אוףףףףףףףףףףף משעמם לי.. יש לכם בדיוק עוד.... חצי שעה להופיע אח"כ אני הולכת ואז.. אתם תחפשו אותי.....
נה נה נה נה

ניקולי

New member
.ועדיין אין ../images/Emo12.gif

איפה אתם??????????????????????????????? אך איפה איפה הן הבחורות ההן עם הקוקו והסרפן עם השברייה וטוריה.. למה כבר לא רואים אותם....????????

מיקי 35

New member
איזה באסה...

תמיד אני מפספס אותך... אני כאן עכשיו... אבל את בטח כבר הסתלקת... תגידי... אולי אפשר קצת מהעוגת שוקולד שלך ? או פנקייק ? משהו ???????

מאו יין

New member
רק שתדעי לך שעל הבוקר

עשית אותי....................................................... ר ע ב ה !!!!!!!!!!!!!!!!!
.

למעלה