ערב טוב

lexigali

New member
שלי שלי שלי שלי

תודה! הייתה חוויה לפגוש את האנשים, ועוד יותר מכך להתארח אצלך! איזה כיף של בית, אווירה, ספריה... (מילון, שלי, את צריכה מילון!). באהבה רבה, גלי

שמחתי לפגוש אתמול חלקיק פורום

הייתי ב"תמול-שלשום" לכמה דקות ופגשתי חלק מכם, אנשים מקסימים. חבל שלא יכולתי להצטרף להמשך הערב מסיבות אישיות.

zimes

New member
מהר מהר, לפני שאני אתחרט

(ואל תספרו לאף אחד
) איזה אוסף אנשים נהדר! ושוב - תודה לשלי, ותודה לכולכם

מוגג

New member
נפגשנו כך

כל זאת היה תמול שלשום ומחר תשתנה השנה תנו לי עוד יום לנשום לחזור למנגינה... תודה ליובל על השירים ולשלי, על המכשירים(?) ולכל החברים שאת חיי מעשירים על איכות לא מתפשרים גם אם עלי הסתיו נושרים לעד נמשיך בשירשורים אני כבר (לא) מתפקד יום שלם מתוך שינה...עיניי עצומות לרווחה... מעכשיו אני אכתוב רק שטויות אז אחדל כעת תגובה: ולפני כן מה כתבת? תגובה נגדית: מ.ש.ל

גרי רשף

New member
להתראות בשמחות!../images/Emo22.gif

היה כיף, היה שווה את הנסיעה הארוכה והמפרכת בפקקים של גהה, תודה גדולה לשלומי ששרד אותם (את הפקקים) ואף החזירנו בשלום לחוף מבטחים (חיפה). תודה לשלי המארחת, תודה ליובל שכתב עבור המפגש ספר שירים ואף הגיע במיוחד מגרמניה לכבודנו, לחדים ולכולם.. אני מקווה שיהיו עוד מפגשים, ואם מישהו לוקח על עצמו לארגן- אני מתחייב להגיע עם סלט הפירות הנצחי!

vegan

New member
תודה לכל המארגנים

תודה למארחת, לחדים למביאי הכיבוד, לנותן הטרמפ ולכל שאר הנוטלים חלק בארגון ובהשתתפות. נהניתי להכיר חברה נחמדים מאד, כולל כאלה שהוגדרו כ"חדשים מהיום". אז מצפה לראות גם אתכם בפורום ולו רק כדי שלא ארגיש בתור הכי חדש בפורום.

למעלה