ערב טוב:)

ערב טוב:)

צריכה עזרה. אנחנו נוסעים לחו״ל ל5 ימים ואני מתלבטת מה לעשות עם החתול. אין מישהו שאני מכירה שיוכל להיכנס לכמה דקות כל יום. השאלה מה עדיף, להשאיר אותו בבית 5 ימים לבד ולדאוג לשים לו אוכל ומים בכמות מספקת לזמן הזה, או אולי לקחת אותו לפנסיון? יש לציין שאני משאירה לו את דלת המרפסת פתוחה כך שהוא יכול לצאת לחצר ואולי גם לחצרות השכנים הסמוכות. אני מפחדת לשים אותו בפנסיון שהוא לא מכיר לזמן מועט כ״כ כי הוא לא מכיר שם ובטח יהיה לו קשה שם. על הצד שאתם ממליצים על פנסיון איפה יש פנסיון טוב באיזור ירושלים? וכמה זה עולה ליום בערך?

באסטM

New member
נסיעה טובה

יש פטסיטר בתשלום שתוכל לבוא ולדאוג לו. או פנסיון- עשי גוגל להוטל חתול במושב אביעזר. חמישה ימים זה הרבה מידי להשאיר אוכל- כבר יאבד מטריותו. כנל לגבי המים שיכולים גם להישפך. בכל מקרה הוא צריך השגחה יומית- לוודא שלא קרה כלום והוא לא נקלע למצוקה שמצריכה וטרינר. יהיה לו די מתח מעצם העלמותכם.

GeJuFan

New member
לכה מעט ימים

לא מומלץ להעביר לפנסיון. במידה ואין קטסיטר באיזור מגוריך או מישהו קרוב שיכול לעזור, נסי לבדוק במרפאה הוטרינרית הקבוע שלך אם לוטרינר יש המלצה על אולי לקוח שהוא מכיר שיהיה מוכן לעזור, או אולי אחת האסיסטנטיות תוכל לעזור.

למעלה