ערב טוב

eden411

New member
ערב טוב

שלום לכולם אני צריכה עזרה קטנה כאמור אני עשיתי ניתוח טבעת ב25/3 .הייתי בשבוע נוזלים ועכשיו אני בשבוע של מעדנים רכים וגם קצת פירה.השאלה היא שבעוד יומיים(יום שלישי שלום לכולם,אני צריכה עזרה קטנה.כאמור ב25/3 עשיתי ניתוח טבעת עשיתי שבוע נוזלים ועכשיו אני על מעדנים גבינות רכות וגם פירה.השאלה שלי שבעוד יומיים(יום שלישי) אני מוזמנת לחתונה ואני לא יודעת מה מותר או אסור לי לאכול. אני גם לא רוצה להשאר רעבה.תודה 9

LATIN GIRL77

New member
היי עדן../images/Emo140.gif

עניתי תשובה ארוכה ותפוז גנב לי אותה..... אוף! סיפרתי שגם לי היה אירוע בערך כמוך בתקופה הזאת אחרי הניתוח, שתיתי המון(!) ובררתי .(מלשון לברור) היטב את האוכל. היה שם קוסקוס מה שהיה נהדר מבחינתי כי דגתי לי ירקות מהמרק ועשיתי לי פירה
, לא היתה מאושרת ממני...חחחח לדעתי- בגלל שאת בשלב כול כך מוקדם אחרי הניתוח, שווה לאכול בבית ופחות להסתמך על אוכל באולם. הכי חשוב, בעצם אחד ה-דברים שלמדתי בניתוח זה להנות מהאירוע ולא מהאוכל!!!

אופירA

New member
מנהל
רעבה לא תהיי

ביומיים שנשארו לך עד האירוע, נסי עוד מאכלים של כלכלה רכה, לא רק פירה וגבינה ומעדנים. ממרח חומוס/טחינה/אבוקדו/טונה/ביצים, ממרחי ירקות שונים, ירקות מבושלים מעוכים, ירקות חיים, דייסות. בחתונה תהיי ביום ה-11. תוכלי לאכול מהסלטים הרכים של המנה הראשונה, כולל סלט תפוחי אדמה. כמובן תאכלי לאט ובזהירות כל ביס. כל מחית שתוגש כחלק מהמנות (למשל רוטב על הבורקס, מילוי מחיתי של הבורקס). לא לנגוע בדג או בבשר ובוודאי שלא בלחם ובצק. גם לא באורז. תוכלי לקחת את הירקות והתפו"א מהמנה העיקרית, ולמעוך אותם. אם הירקות סיניים או מבושלים נא, קחי את הירקות הרכים ולא השעועית הירוקה. לשתות הרבה מאוד לפני האוכל. לשתות גם בהפסקות הארוכות בין המנות. מנה אחרונה רכה - גלידה, מוס שוקולד, סופלה שוקולד (בלי אגוזים) - בכבוד, כמה שתרצי.

טיפטיפ69

New member
אני הייתי 10 ימים אחרי הניתוח בחתונה

שתיתי מרק, אכלתי חומוס ומהסלטים כמו כן שתיתי הרבה ומהפחד מפדיחה פשוט לא אכלתי (וזה בא ממישהו שהיה בעבר לוקח גם דג וגם בורקס גם סטייק וגם פרגית ) פשוט אל תחשבי על זה ותחשבי על המצווה לשמח חתן וכלה

eden411

New member
תודה על

כל העצות. טוב שיש את מי לשאול.ועוד משהו.אני "חולה" על חצילים מטוגנים האם באיזה שהוא שלב יהיה מותר לאכול את זה? או בגלל שזה משמין אז אף פעם לא

טיפטיפ69

New member
את יודעת מה לא משמין??

אוויר
מותר לך ואף רצוי לאכול מכל דבר רק קצת

למעלה