ערב טוב.

גל-עמית

New member
..כפי שהבטחתי, הנה עוד בומס...

והפעם, עם יתר החברים בראשותו של איציק בן-מלך....(מהפרסומת האחרונה של "קפה-עלית-אתני")

גל-עמית

New member
וזה - שווה הסבר קטן.....

באחד מההפוגות, כש-100 ק"מ דרומה מאיתנו מתנהלים מגעים להפסקת אש, וניתן לנו קצת להתרווח, יזמתי עם עוד כמה "בנדיטים" הקמת "בר" בשטח אחת מפלוגות הטנקים שלנו ששם הקוד שלה היה "זרזיר" (או כפי שנקראה: פלוגה ז´) ואני כמובן, יזמתי שם ל"בר" הזה....כפי שמופיע בתמונה. עם "רהיטים" שונים שגייסנו, טנק המ"פ ורשתות הסוואה וכל מיני דברים טובים - וה"בר" קם לתחיה והיה מקור לכל מי שעבר בין לבין, נכנס, שתה או אכל משהו, נח קצת והמשיך הלאה....

magy

New member
בקושי זיהיתי

אותך באחד התמונות...... אתה מופיע גם בזרזיר בר? אילו הייתי "שופט" ........והיו מביאים בפניי את "הזמן" למשפט, הייתי גוזרת עליו "עונש מוות" על מה שהוא "מעולל" לנו.......לא לפני שהיה עובר גם "עבודות פרך" טרם מותו, שיידע....מה עולל לנו...... לדעתי, אין "פושע" גדול ממנו........אין......... והכל בכוונה תחילה, בזדון, ובלי התחשבות..........

redredole

New member
ראשית הפתרון

והזוכה הוא: איצה מאוסטרליה זהו גידי גוב השנה 1973 אחרי מלחמת יום כיפור המקום ג´בל יעלק בסיני.

גל-עמית

New member
גם לך יצא לשבת ב"חור" הזה?

אני הגעתי אליו לראשונה עם "סיקורסקי-58".....זוכרים מסוק כזה? קצת אחרי תום מלחמת ששת הימים....להביא אספקה ואמצעים נוספים ל"חבר´ה" שישבו שם מיד אחרי הקרבות....

גל-עמית

New member
יש לי גם כמה תמונות מהלהקה הזו...

ומאותה תקופה....בהופעה אצלינו, ב"אפריקה"....אחרי תום הקרבות ב- 73.... אני מקווה להספיק לסרוק כמה..אחרי כמה "שיפוצים" במערכת....

redredole

New member
יהסיפור מאחורי התמונה

לאחר מלחמת יום כיפור הגיע זמן השחרור של היחידה שלנו. ישבנו על ג´בל יעלק למעלה מ- 120 יום יחידה של חיל האויר , הרבה שנים ביחד, בנים ובנות. אנחנו מאד מגובשים, וכשמגיעה הידיעה שעומדים להחליף אותנו מתארגנים לאיזו מסיבה ומכניסים לתפריט את החוויות שעברנו שם. ואז מודיעים לנו שמפקדת החיל שולחת לנו לערב הסיום את צוות הווי יוצאי להקת הנחל, בין חברי הצוות גידי גוב אסתר ואפרים שמיר איציק בן מלך דני סנדרסון ועוד ששכחתי מי היו.(חלק מהם הקימו לאחר מכן את כוורת). הם הגיעו ומיד השתלבו עם החומרים שהכנו וחגגנו שם עד הבוקר כשהגיעו המחליפים שלנו.

אורניהו

New member
רדרד וגל עמית הסיפורים משהו משהו

ואני זכרתי דווקא את הרקדנית בטן שהביאו לנו מתל אביב[אני חושב היום שזו סתם היתה אחת שהגיעה לחרמן את המילואימניקים אז בימי המלחמה]בתוך ההאנגר הגדול של איזה בסיס הנדסה נטוש,שם שכנה פלוגתנו לפני הצליחה של התעלה.[אדמורי,היית איתנו אז בהאנגר?] *לא הבאתי אז לצלחמה ההיא מספיק סיגריות,ובימים ההם המלאי נגמר די מהר,,בהאנגר הזה הסתובבתי וחיפשתי בדלי סיגריות...טפו טפו.

למעלה