ערב טוב

yamkachol

New member
מזל טוב לך פשושית,

ולפשושון בן ה-3, יום הולדת שמח. מאחל לך הרבה ימי שמחה, שלווה ונחת. כל טוב לכם. כל הכבוד לך.

פשו שי ת

New member
חני היקרה

תודה לברכות מחכה לחלאקה מאד גם אני מצפה מאד לראותך אוהבת חגית

פשו שי ת

New member
ניצן היקרה

אני שמרתי את השערות של 2 בני הגדולים להם היו שערות ארוכות היו להם קוקיות רק הנסיך הזה מסרב להצמיח שיער ארוך ובמקום זה הצמיח תלתלים מדהימים ברור שגם את התלתלים שאלו אשמור לו..... תודה. חגית

פשו שי ת

New member
יםכחול

תודה תודה שיהיו רק בשורות טובות ותמיד נהיה רק בשמחה חגית

פשו שי ת

New member
ערב טוב

מחר יומהולדת לנסיך שלי עברו חלפו טסו להן 3 שנים בדיוק יום שישי לפני 3 שנים הייתי בחדר הלידה בבוקר.... איך הזמן עףףףףףףףףףףףף שבוע הבא נעשה לו את החלאקה ונגזור את התלתלים המקסימים ...

רוזהלי

New member
../images/Emo49.gif לנסיך של פשושית../images/Emo65.gif../images/Emo171.gif../images/Emo77.gif

הרבה בריאות ונחת

מזל טוב לפשושית ובנה

אך שהזמן פורח לו .... מעריצה אותך על דרך התמודודתך . המון נחת מהילדים וגידולם באושר .

פשו שי ת

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

אכן הזמן החולף מזכיר לנו את הימים שלא יחזרו עוד וכמה צריך לנצל את הימים הבאים רק לטובה השבת חגגנו לנסיך 3 גם בגן היתה לילדים מסיבה עם שקיות ההתרגשות גדולה מחכים לחלאקה ולראות את הנסיך עם פיאות מצרפת תמונה של הנסיך לפני התספורת עם התלתלים המקסימים

הפשןוש שלך ממש נסיך

אבל עיקמתי את הצוואר עד שהצלחתי לראות משהו רבע סיבוב היה אפשר לראות את היופי הזה פשוט יותר רצית שנתאמץ הא שובבה אחת

פשו שי ת

New member
נסיכה יקרה

היה שווה להתאמץ ולסובב את הראש כדי לראות את הנסיך הזה לא?

מזל טוב פשושית

מזל טוב לנסיך שלך במלואת לו 3 שנים ושיעבור את טקס החאלקה בכייף ובלי פחד ושמרי על התלתלים הראשונים שלו המון אושר ובריאות מאחלת לך ולנסיך הקטן הרבה שנים טובות של אושר בריאות וחיים ארוכים ומאושריפ

למעלה