ערב טוב

sharonga11

New member
ערב טוב

אני מטופל כבר כמה שנים טובות בפרוזאק כדור ליום והתגייסתי לפני 4 חודשים ובצבא נותנים רק פלוטין והעלו לי את הכמות ל2 האם יש הבדל בין הכדורים?? האם כדורים אלה משפיעים על המשקל? תודה .

אמא11

New member
היי ויום טוב

מזל טוב לגיוס! איך הולך? אני לא אדם מקצועי ובנושא תרופות אולי כדאי שתפנה לפורום תרופות כאן בתפוז. בכל זאת ומודגש שזה מידע אישי בלבד: פלוטין הוא פרוזאק רק בשם אחר. ברוב המקרים שנתקלתי בהם, הפרוזאק אינו משמין אלא להיפך. הבעיה שהכדורים משפיעים באופן שונה על אנשים כך שתוכל להווכח רק על סמך נסיון אישי. בהצלחה בשרות הצבאי תמי

אמא11

New member
ועוד משהו לשרון

בעמוד 2 יש הודעות מאורי ומבן ששואלים לגבי שרות צבאי ופרופיל. האם יש לך אפשרות לכתוב להם מנסיונך? תודה תמי

אהלן תמי.

האמת שאם כבר שאלת איך הולך לי אז אולי אני ירחיב. אני פקיד של סגן אלוף ,עושה יומיות קיבלתי את כל התנאים הנוחים לי ועדיין לא טוב לי באופן כללי, הביטחון שלי מאז הגיוס ירד לאפס, אני מרגיש הרבה פחות טוב גם פיזית וגם נפשית אני משתדל לעסיק את עצמי ע"י עבודה, אבל גם הרבה מסתגר וישן. אני נורא אמביוולנטי לגבי השירות שלי בצה"ל מצד אחד רציתי נורא להיות קרוב לסביבה התומכת להורי היקרים ולמשפחה ולחברים ולחזור הביתה יום יום, אך מצד שני אני חושב שיכולתי לעשות משהו הרבה יותר משמעותי ממה שאני עושה עכשיו גם בהתחלה הציעו לי תפקיד איכותי אך סירבתי בגלל בעיות טכניות ואז, ניסיתי ללכת רחוק ולנסות חוויה של חמשושים וגם לא הצלחתי חטפתי התקף חרדה וקיבלתי קל"ב אוטומטי עכשיו על פני השטח המצב טוב מתמיד אני משרת קרוב אני יוצא לבלות הרבה ,אני עובד ,אבל משהו בתוכי לא שלם עם זה אני מרגיש לא משמעותי ,ריק מתוכן, לא תורם אולי אפילו עצלן במידה מסוימת. מחשבות אלו מורידות לי תרמת חיים ואת הביטחון העצמי. בכל מקרה אני בחור אופטימי וטיפוס מאמין אז בעזרת השם ובעזרתי כמובן המצב ישתפר אשמח לקבל ממך חוות דעת תודה רבה.

אמא11

New member
היי אוסי מאן שלנו../images/Emo9.gif

לא ידעתי שזה אתה כי כתבת בניק אחר. על פניו כתבת שהמצב נראה טוב - משרת קרוב, יוצא לבלות אבל משהו לא שלם. אני יכולה לכתוב לך רק מנסיון החיים שלי כי איני אדם מקצועי. בלי קשר לתרופות או לOCD, בכל מקום חדש יש בדרך כלל, בתקופה הראשונה, הרגשה של חוסר בטחון וחוסר שייכות. אתה, יותר מכך , מדגיש את חוסר המשמעות והתוכן שזה הרבה יותר עמוק, ואני מציעה סתם עצה של אמא: תן לזה קצת זמן. נסה טיפה להנמיך ציפיות ולזרום ובמקביל לעשות מה שאתה עושה על הצד הטוב ביותר ולהיות קשוב לאנשים שסביבך. אם התפקיד הצבאי או המצב עדיין יראה לך חסר משמעות, תוכל לחפש משמעות בשעות הפנאי כמו ללמוד משהו או להתרכז באיזה תחביב או אפילו להתנדב פעם בשבוע, אבל זה לא לעכשיו. עכשיו אתה בנקודה שהיא בכל זאת "התחלה" וכל ההתחלות קשות קצת.תן לזה זמן. בהצלחה ורק טוב בכל תמי

למעלה