ערב טוב

ערב טוב

יום ארוך עבר עלי....אולי 5 שעות של עבודה נדרשו ממני ומאחי הצעיר כדי לתקן 3 מחשבים....שלושת המחשבים בבית הורי החליטו להתקלקל ובנוסף האינטרנט נדפק....רק מקודם סיימנו ואני כ"כ מרוצה מאחי ומעצמי. אגב....קיבלתי מתנת יום-הולדת משלושת אחי(משקפי שמש חדשים-פולו)

ש חף

New member
מה קרה לכם?

מישהו עשה שחור על המכשירי חשמל? עוד מעט גם יתקלקל הטוסטר
גם עלי עבר יום מאוד ארוך שמתחיל להסתיים לו רק עכשיו אבל קרו בו הרבה דברים טובים,בעיקר הספק יפה של עשייה אני כל כך הולכת לנוח בסופ"ש הזה

טל205

New member
גם עלי וכו..

את סוף היום עשיתי באיקאה.. ארוחת ערב ועוד קצת שוטטות אחרי דירות להשכרה והבייתה.מותש לגמרי.מזל טוא פלפל.. כיף לך שאתה יודע להתעסק עם המחשב.. בשלי יש וירוס שפשוט מכבה לי אותו כל רבע שעה ופותח לי ים חלונות.משתגע.

תשיג דיסק WIN

XP, VIXTA או 7. תכניס לכונן הדיסקים ותפעיל את המחשב. המחשב יזהה את הדיסק(לרוב הוא ימתין כדי שתלחץ על מקש כלשהו). משם תפעל לפי ההוראות. גג 40 דקות המחשב כמו חדש. עכשיו נותר להתקין את כל התוכנות שאתה צריך. אגב, עדיף להכין מראש דרייברים של כרטיס מסך, כרטיס קול וכו'. *אם אתה רוצה ויסטה תוודא שיש לך לפחות 2 ג'יגה זיכרון. XP תרוץ גם עם חצי ג'יגה(עדיף יותר כדי שתרהיה מהירה יותר). *אם אתה עובד עם ראוטר אין בעיה אבל אם אתה מחובר ישירות למודם תצטרך להתקשר לספק שלך כדי שיעזרו לך להגדיר חייגן.

אגב, אם מסובך לך לפרמט פשוט תסיר את הוירוס

ועדיף עם אנטיוירוס לא חינמי(הם פחות חזקים)

למעלה