ערב טוב !!

ערב טוב !!

לא יודעת למה מרגיש לי כמו מוצאי שבת היום.... מקווה שהצמים בקו הבריאות וכל השאר? מה אתם שקטים היום?

אני שקט תמיד(זה היה שקר)

חם לי...היום לא הייתי הרבה בבית, קפצתי קצת להורים ואם הייתי בבית ישנתי. מה שלומך? איך עבר הצום?

הכל בסדר

וחם... כן.

yaniv6479

New member
ערב מצויין..

לפחות "תתנחמי" בכך שיום חמישי ולא מוצ"ש
ולמה שקטים? תכף יגיעו ציפורי הלילה להעביר את הזמן עד 4 בבוקר

סופ"ש מגיע בזמן

ומחר בבוקר אחרי הטסט לאוטו אני הולך לבקר תינוקת בת חמישה חודשים(ואת ההורים שלי כמובן)

yaniv6479

New member
../images/Emo24.gif מה קרה?

אין משהו שסופ"ש כייפי ורווי אלכוהול לא יכול לתקן

דסדס

New member
ערב מצויין

באמת הרגשה של מוצש.... לקחתי את האוטו מההורים כבר אתמול, ותמיד אני לוקחת אותו בחמישי לסופש אז ממש מרגיש סוף שבוע!

דסדס

New member
אני בלי שעות שינה

שזה דיי מוזר בהתחשב בזה שאני בחופש וכמעט ולא עובדת.... אישרו לי את הויזה ואמורה לקבל את הדרכון שלי בחזרה עוד שבוע בערך :)

דסדס

New member
לא יודעת...

עד כמה שאני יודעת בויזת תיירים זה לעשר שנים או משהו כזה... משערת שגם בויזה הזאת אבל אין לי מושג. תכלס החוזה שלי הוא 9 חודשים, אבל יש סיכוי שאני אמשיך לעוד חוזים אם יהיה לי טוב. אז אני צריכה לכמה שנים טובות.

טל205

New member
בהצלחה

5 חברים שלי הוציאו ויזה ל3 אישרו 10שנים ול2 אישרו רק שנה..

דסדס

New member
וואלה....

אמרתי למראיין שתלוי אם אני יהנה מהעבודה ואז אולי אני אמשיך לעוד סיבוב.... מקווה שהוא הבין את הרמז. תכלס אני אדע רק כשאני אקבל את הדרכון חזרה עוד שבוע בערך.

טל205

New member
לצמים שלום

מזל שמחר שישי.. הצום היה קל אך מצעממ.. זהו,מחר ים יבשה ים..

בא לבד2

New member
לילה טוב לכולם.עכשיו חזרתי מהבר שלי

פה באילת החמה,והלוהטת.לא רציני עכשיו כולה 31 מעלות בחוץ.אני בראש בן בן זונה. פעם ראשונה ששותה מאז שנהייתי חולה פה באילת בשישי שעבר. נלך לישון קצת ונקום מתי שנקום לבחור ציוד חדש לדירה..

ש חף

New member
אני

התעוררתי פעמיים אתמול באמצע שנת היופי שלי עכשיו אני מבינה למה...

למעלה