ערב טוב

ערב טוב

אני נחשף לפורום הזה פעם ראשונה.. נראה מקום מעניין מאוד. רציתי מאוד לשתף אתכם. אני בן 24 חרדי נשוי.. ונמצא בקופלינט קשה.. אני אוהב את אישתי אבל ליבי לא איתה.. אני תמיד תר ומחפש אחרי אותו נער או בחור. עלם חמודות.. מקורה איתי?? אני מבולבל.. אשמח לשמוע אנשים נשואים שמצליחים לשלב את קשר הנישואין בנטיה הזו?

avitano

New member
ברוך הבא ילד דובדבן...

אני שמח שהגעת אלינו... איך נחשפת לפורום? פרסום? חיפוש? סתם שוטטות בתפוז? לגבי הודעתך יש בפורום מס' הומואים דתיים נשואים... לפי מה שאני יודע לא תמיד זה קל... שמע לדעתי אם אתה מתחתן כדי לרצות את הסביבה שלך וכדי שלא ישאלו שאלות ולא כי אתה באמת רוצה או שאתה באמת רוצה להקים בית ומשפחה כמו שאתה מכיר ורגיל ויודע שזה נכון אבל לא באמת מאמין שזה מה שיסב לך אושר בסופו של דבר זה מתנפץ לך בפנים ואתה מבין שמתישהו זה פשוט לא עובד ככה אי אפשר להתאהב בכח, אי אפשר להתכחש לרגשות שלנו... וזה לא בסדר להוליך שולל מישהי שבסך הכל רצתה שיאהבו אותה כמו שהיא אוהבת... ויהיו אמיתיים איתה כמו שהיא אמיתית... בנוסף, יש לך ילדים? אולי בדרך...? אשמח אם תיפתח אלינו ונכיר אותך קצת יותר :) בהצלחה אופיר.

דור 025

New member
למה החלטת בשבילו ?

יש נשואים הומואים אבל שנמשכים במידה כזו או אחרת לנשותיהם ויש כאלה שאומללים בדיוק כמו שיש כמה הומואים מזדקנים שחיים לבד בבדידות נוראית, ומצטערים שלא נתנו הזדמנות אמיתית להקמת משפחה. בדיוק כמו אלה שיצאו מהארון ומרגישים שלמים אך רחוקים מלהיות שמחים. אין לדעת... לומר ש "אם תתחתן תהיה אומלל ואם תהיה הומו תהיה מאושר" זו קביעה שאין לה שום אחיזה במציאות.. העולם מורכב מדי. ולגבי 'אי אפשר להתכחש לרגשות שלנו' - נכון חלקית, אי אפשר להתכחש אבל אי אפשר לחיות כל הזמן עם החושים כי אחרי זה יהיה כאוס, וזה קצת מה שקורה עם ההומוסקסואליות, כשהיא לא מאוזנת אז יש כאוס הרבה יותר מאשר אצל סטרייטים.

avitano

New member
עברית קשה שפה ?

רשמתי "אם" בתחילת המשפט לא החלטתי בשבילו.

בוקר טוב וברוך הבא איש יקר...

מציע לך לקרוא בבלוג של מנדי770 יש שם דברים שלדעתי יעניינו אותך, בכל זאת מדובר בהומו דתי ונשוי שיכול להעניק לך טיפים

ברוך הבא...

בן 24, כל החיים לפניך. למה להתחתן ולהתחייב למשהו שאתה לא יכול להתחייב אליו בגיל כ"כ צעיר?

הוא חרדי, חייב להתחתן מוקדם אם הוא רוצה להיות

מקובל בחוגים שלו. ברוך הבא ילדובדבן, שב תנוח אל תירא, ותעוף בחזרה ( אם תרצה
)

mendy770

New member
אם לא שמתם לב הוא כבר נשוי

אז למה לתת לו עיצות לא להתחתן תקראו שוב את ההודעה שלו

למעלה