ערב טוב

בוררר

New member
ערב טוב

ערב טוב לכולם יום חמישי יורדים לאילת לנופש נסיכת הכוכב ממצב מאוד יתרגשתי בשיחה שלנו את מכירה את המישפחה שלי וגם את אחותי ואני יגלה לך משהוא את מכירה גם אותי כי אני בחגים גם מיתפלל בבית הכנסת שלך חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ערב טוב לכולם

עולם קטן הוא עולמנו ,הבורר .... עוד יום מלא פעילות עבר עליי, יום עמוס בחוויות בבוקר בקרתי עם חברה בגנים הבהאים בחיפה , בחום הזה הביקור שם לא קל . אבל כל פעם שמבקרת שם מוקסמת ומתפעמת מחדש, ממליצה לכולם לבקר שם ,(רק לא בחום) לאחר הביקור שם ירדנו לואדי וסיירנו בשוק ..ובחנויות עתיקות .. רכשתי וילון תחרה מדהים ב20 שח... ורכישה אחת שווה בהחלט ...ציור יפיפה של ים סוער ... אכלנו ארוחה אצל סוהלא, המבשלת על פטליות אוכל ביתי טעים ... הגעתי לעבודה באיחור קל , אבל התמלאתי בחוויות נהדרות .. כייף לטייל בחברה טובה טלי ..

כיום לא ממש מכירה

קצת השתנת מאז שהיית נער, שאני בחגים בבית הכנסת העינים שלי במחזור התפילה שם בעזרת הנשים אבל יהיה נחמד אם תיגש ותגיד לי זה אני , את שמי אתה מכיר אז זו לא בעיה עבורך שיהיו לך אחלה חיים איש

בוררר

New member
נסיכת הכוכב

היי נסיכת הכוכב אני לא ישתנתי ביכלל מיום ליום אני יותר צעיר כמו אחותי שתהיה בריאה את אבא שלי את מכירה היום הוא בן 97 וניראה מאוד צעיר ואפחלו נוהג ברכב אז

למעלה