ערב טוב

La La

New member
ערב טוב

זו לי פעם ראשונה שאני רואה את הפורום הזה. ואני מרווה שתוכלו לעזור לי. יש לנו 2 בנים הגדול בן 4 והקטן בן שנה וחודשיים. אני משקיעה הרבה זמן בילדים.בעצם 24 שעות ביממה. בעלי עובד בלילות, יש לו לילה אחד חופש בשבוע זנופל על יום ראשון. בעלי מקסים, נותן מעל ומעבר, מפנק אוהב ומעריך, מפונק כמו תינוק בן שנה והוא, לשמחתי, מודה בזה ומכיר בזה. הוא מבקש הרבה אבל יש לו את הפינוק שלו כאשר הוא מותעורר להביא לו כוס תה ולפעמים גם אוכל. כאשר הוא רואה שאני לא יכולה הוא עושה לבד. אני יודעת שלפני הילדים פינקתי אותו הרבה, הרבה יותר. עכשיו אני לא יכולה להעניק לו את מה שהוא רוצה והוא מודע לזה ולא מבקש. מצטער על זה אבל לא מבקש. אני לפעמים לא מפנקת אותו מספיק כי לא בא לי אני לא יודעת למה זה, הוא רוצה פעם בשבוע להקליט לו תוכנית אחת כאשר הוא עובד ואני לא עושה את זה. איך לעזעזל אני יכולה לתת לו יותר איך אני יכולה להעניק יותר? מצטערת על האורך פשוט פתחתי את הסכר

shiraa

New member
תגובה

בדברייך את מתייחסת לבעלך בלבד. ומה איתך??? אני מתרשמת שאת עובדת לא פחות קשה ממנו. אמנם לא בשכר אבל זו עבודה לא פחות קשה. אם הוא עובד בלילות מה הוא עושה בימים? כדאי שתמצאו זמן אחד לשני בשעות היום. מצאו בייביסיטר לכמה שעות או הורים שישגיחו על הילדים ותהיו ביחד. יפה שאת מנסה למצוא פתרון כיצד לפנק אותו יותר, אבל אל תשכחי את עצמך.

La La

New member
תודה על התמיכה אבל

יש לי בעיה מאוד קשה. הקטן לא מוכן להיות עם אף אחד מלבד אימי. וכמובן המפונק הקן והחמוד שלי לא ישן בשום מקום מלבד המיטה שלו, כמו הגדול. כך שלצאת מהבית זו פרוצידורה. פינוק עצמי,אני נותנת לעצמי די הרבה בערבים. מודה זה לא לצאת אלה קריאה או מחשבים. מתה לצאת לבית קפה עם חברות, לא עם בעלי, ערב אחד ולהנות

adam33

New member
לקבל יותר

לפי דעתי חלק מהטרפיה שלך קבר התחילה וזה להכיר בחלק בך שבעינייך מהווה בעיה ומאחר שאת רוצה אבל לטענתך לא יכולה איני רואה כאן בעיה את בעצם האדם האידיאלי לייעוץ את רוצה אין מישהו מהצד את מודעת לאהבה שלך אבל גם למימוש הלכוי שלה את מקבלת ממנו המון אם כי הוא גם מבקש המון ולכן התחילי לקרות ספרים בנושא התחילי ליזום הגדירי את הבעיה הפנימית שלך למה באמת את לא רוצה יותר? אוליי זו הכרס שלו שמפריעה לך? אוליי זה הצורה שבו הוא אוכל? אוליי זה דברים קטנים אחרים מסביב לאחר שתגדירי את הבעיה הסתערי עליה בעדינות אבל בצורה שהוא גם ידע שאת מסתייגת מהדבר הזה אני מאמין שלכל דחייה יש סיבה ולפעמים היא יושבת לנו בתת מודע ואנו רק צריכים לחשוב עליה והיא תצוץ בהצלחה

למעלה