ערב טוב

ערב טוב

אני כ"כ מיואש מעצמי. הבוקר היה לי מבחן, למרות שהוא היה קשה יכולתי לקבל בו אפילו 100....עשיתי כ"כ הרבה שטויות, לא מחוסר ידע, סתם שטויות. אני בין הטובים בחוג לכלכלה אם לא הכי טוב ובכ"ז אני מפקשש. נמאס לי!

דסדס

New member
ערב טוב

אני מקווה שלא הלך גרוע כמו שאתה חושב שהלך.... לפעמים זה חוסר ריכוז, לפעמים זה עודף ביטחון עצמי או חוסר, ולפעמים זה סתם יום רע שהורס דברים. בכל מקרה, זה קורה לכולם, ואל תתן למבחן אחד עד כמה שזה ממש מבאס, ומי כמוני יודע כמה זה מעצבן, להרוס לך את הביטחון או את המצברוח. והפיתרון הפשוט יחסית- מועדי ב'

תודה

לא הרס את הביטחון. לא אוהב להשתמש בתירוצים לזה שלא הלך, נכון שלא ישנתי טוב בלילה אבל זה לא תירוץ...אני צריך להצליח בכל מצב(זה חומר שהקאתי מרוב שידעתי)

מה תעזור הלקאה עצמית?

אני מכירה את זה. קורה. ואני בעד לסלוח לעצמך כל פעם מחדש, כי אתה לא מכונה מתכונתת. אתה אדם שפועלים בתוכו כוחות ורצונות שונים, לעיתים מנוגדים, והבעיטה בעצמנו היא פשוט...מיותרת ומסרסרת. אז..תשתדל בפעם הבאה קצת יותר.ויש גם סיפוק מכך שאתה יודע שאתה יודע היטב את החומר. אליס.

כ"כ מקווה שיהיה בסדר

לימדתי אנשים אצלנו וכנראה שהם יצליחו יותר ממני, אני אוכל את עצמי....אולי מחמיר עם עצמי יותר מדי אבל ככה אני, יש רק אשם אחד-אני.

למעלה