ערב טוב

חושבת25

New member
ערב טוב

איך מפיגים צער אחרי שיצאתי עם בחור מקסים ומסיבות מסויימות הקשר נפסק,אני גם דואגת איך בעתיד אמצא בחור מיוחד וחכם כמוהו.

אין קומבינות בענין,

הזמן עושה את שלו. בקשר לדאגה שלך, אם הוא לא הזיווג שלך את תמצאי מישו שיתאים הרבה יותר, ה` מזווג זיווגים, הוא מכיר אותנו ואת בני זוגנו יותר טוב מאיתנו ואם הוחלט שזה לא זה מכל סיבה שהיא זה אומר שזה לא הזיווג שלך! את יכולה להיות מאושרת, תבשרי לנו בשורות טובות בקרוב!

חושבת25

New member
תודה רבה!אתן מקסימות!

הופתעתי מאד מהתגובות המעודדות ובעיקר ניכר שיצאו מהלב.שבת שלום לכולם ובשורות טובות.

נכון...

השכל משדר יופי טופי,כנראה שזה נגמר בזמן הנכון,כנראה שזה לא זה. ואיך אומרים כולם??? "יהי'ה בסדר..."{בעעעע על המשפט הזה...אבל מה לעשות זה בטוח מה שאומרים...אגב,נסי לבקש מהם תאריך מתי יהי'ה בסדר...} אבל הלב..כמו בהלם, לצאת עם מישהו זמן מה זה לבטוח ולהאמין בו,להרגיש שהוא הכי קרוב אליך ופתאום טראח...הכל מתפוצץ בפרצוף. ואחרי שמתרגלים ל'ביחד',החיוכים,הביישנו,ההתרגשות...בלי שום הכנה מוקדמת.לבד,לבד,לבד. עכשיו זה הזמן להתפנק מוזיקה שינה חברות משפחה ים טיולים גלידה קורס/משהו שתמיד רצית לעשות ובאופן כללי תמלאי את הזמן בדברים נעימים במקום בהרהורים. אל תנסי לבדוק אם את מרגישה "מוכנה לצאת". אלא כשתרגישי שטוב לך,שהוקל לך,שהחיים קלים יותר,מאירים יותר,פורחים יותר ושאת רוצה להתקדם קדימה לעבר קשר תדעי שהגיע הזמן. ולפעמים...כשדלת נסגרת אנחנו עסוקים בבהיי'ה בדלת הסגורה ששוכחים להביט בדלת האחרת שנפתחת... כשהדלת נסגרת... בהתחלה יש קצת חושך... אבל אז כשההוא האמיתי מגיע... האור פשוט עצום!!!

kiss 18

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifאני יכולה לומר של שאני...

דיי מזדהה איתך, לא בדיוק כמו במיקרה שלך, אבל הזדהות יש..(ואני בטוחה שלהרבה יש)... ומה שאני יכולה לומר לך מנסיון, כמה שזה נשמע אולי כבר הכי משמעם לשמוע, אבל זה הכי נכון- "הזמן היא התרופה הטובה ביותר"!
איך מפיגים צער? תשתדלי לא לחשוב על זה יותר מידי, או להתעסק בזה..(זה קשה, נכון) ע"י עשיית דברים שגורמים לך להרגיש טוב... וכן, הלהבין באמת מה היא המשמעות ש- כל מה שקורה הוא לטובה, ויש מישהו למעלה שמכוון את הכל בצורה הטובה ביותר, כמה שהיא נראת קשה וכואבת, זה לטובה וזה הכי טוב בעבורך! (האמתת, שעם הזמן למדתי להבין את זה, באמת חברים! כל מה שקורה הוא לטובה!)
ודואגת איך תמצאי בחור מיוחד וחכם כמוהו? בדיוק אתמול מישהו יקר לי אמר- "תבטח באחד ואל תפחד"... תבטחי בה' ותיראי שהוא יסדר לך (הוא כבר מוכן) אחד כזה שמותאם רק בשבילך, וגם לך הוא מחכה...ויגיע בעז"ה. והוא יהיה האחד המיוחד והחכם בשבילך!
ככה זה בתקופה- יש צער, אכזבה לפעמים, ויחד עם זה יש שמחה, וצחוק...תשתדלי להסתכל גם על הפן החיובי שבדבר! (איך יהיה מעניין? חחחח) והלוואי מעכשיו יהיה לך את האושר!
אחרי הכל- סוף הוא התחלה של משהו אחר, ופתחית דלתות חדשות!
וכן, השמיים מחייכים אלינו מידי פעם...
המון הצלחה במשך... ושק מלא שמחה, ואושר..והיכולת לראות את הטוב שבדבר!
שבת שלום!

למעלה