ערב טוב

ערב טוב

היום יצא לי לטייל עם אחי בגשם , לנסוע לקניות של ירקות , האמת המחירים בשמים עיקר התזונה שלי הם ירקות אחרת אני אשמין, גם ככה סוחבת עלי עודף שרצוי בשביל הלב שלי להוריד אותו בחורף הכי אוהבת את מרק ירקות חם , רק ירקות, לאחרונה הכנסתי פנימה עוף, יוצא עוף מכובס היום ראיתי את המחירים של הירקות נדהמתי , אתחיל לאכול פחות בגלל העלות קשואים 19 שח לק"ג איך אפשר מרק ירקות ללא קישואים , אנסה לתמרן עם הגזר להבצל אנסה למצוא ירקות מיובשים או קפואים אולי העלות שלהם נמוכה יותר אולי למישהו יש רעיון למרק ירקות ללא הירקות היקרים מאד

נסכתי היקרה ...

אצלינו מלחמת הרשתות בעיצומה ,ומי שמרוויח זה אנחנו הצרכנים ...אז יש שפע ירקות ב0.89 אג ,ויש שפע מרקי ירקות ללא קשואים כשמחירם יקר ,מכינה מרק כרובית ,ומרקים כתומים ,ומרק שומר סמיך , ומרקי פטריות טעימים ..ולפעמים מתעצלת וזורקת לסיר לקט ירקות קפואים תבלנים ושפע ירק טרי ..ויש אחלה מרק ...ועכשו שהעגבניה ב89 אג ..מי שאוהב מרק עגבניות טוב יכול להיות פתרון ... כל מרק ירקות מתחיל אצלי מבצל וגזר מגורר מאודה ..על זה מחליטה איזה ירק להוסיף : כרובית ,או שומר קצוץ ,או כרוב ואורז מלא ,דלעת ,בעונת המלפופנים הטריים גם הם מתאימים ,לפעמים מוסיפה שאריות של ירקות: קוביות פלפל פרוסות גזר פטריות , דלעת , עגבניה , משתדלת תמיד לקצץ סלרי , ולקראת סוף הבשול מוסיפה ירק ..שמיר ..פטרוזליה כוסברה ...מכל הבא ליד ,לאחרונה התנסתי בעשבי תיבול מיובשים ..לא רע להוסיף למרק הטעם שווה ... להעשרת מרקי ירקות לפעמים מוסיפה עדשים ... אבל אולי משהו יודע אך מבשלים בלי מלח?

ירקות מעוררי גזיפ

יש כמה משפחות של ירקות שאני לא אוכלת , אילו הירקות המעוררי גזים כמו כרוב כרובית או ברוקולי וגם לא קטניות כמו אפונה עדשים חומוס ועוד קטניות הגוף לא מעכל אותם טוב ואי מתפתלת מכאבי בטן , אז וירתי על הירקות הללו וזה מקטין את הגיוון לכן יש לי בעיה עכשיו כי את הירקות שאני אוכלת המחיר בשמים , אז אוכלת מרק שהוא הרבה מים עם מעט ירקות מה גם שאני לא אוכלת מלוח ולא מתוק , , אני דיי מפונקת באכילה שלי

למעלה