ערב טוב.... התחילה חופשת הסנסטר ואין זמן...כל הבוקר למדתי. עוד מעט עף למשחק של חיפה. מה שלום כולם?
פ פלפל חריףף New member 13/1/08 #1 ערב טוב.... התחילה חופשת הסנסטר ואין זמן...כל הבוקר למדתי. עוד מעט עף למשחק של חיפה. מה שלום כולם?
ש ש חף New member 13/1/08 #2 נולד ללמוד ../images/Emo5.gif חופשת סנסטר פעם ראשונה אחרי הרבה זמן שאין לי תקופת מבחנים איזה כיף בקרוב שוב אצלי... בהצלחה לכווווווווווווולם!!! (ובלי מועדי ב' )
נולד ללמוד ../images/Emo5.gif חופשת סנסטר פעם ראשונה אחרי הרבה זמן שאין לי תקופת מבחנים איזה כיף בקרוב שוב אצלי... בהצלחה לכווווווווווווולם!!! (ובלי מועדי ב' )
פ פלפל חריףף New member 13/1/08 #3 מקווה שילך טוב... **סמסטר. סמסטר הבא יהיה זנות, אני בקושי אלמד ויהיה המון זמן לעבוד ולהשקיע.
ש ש חף New member 13/1/08 #5 ../images/Emo122.gif לא טוב. היום עבדתי מבית מחר נגמר החופש חוזרים לעבוד כרגיל... אני מקווה שיהיה פסדר
../images/Emo122.gif לא טוב. היום עבדתי מבית מחר נגמר החופש חוזרים לעבוד כרגיל... אני מקווה שיהיה פסדר
מ מלך ארגמן1 New member 13/1/08 #7 אני יודע שאני לא יכול להיות מי שהיית הכי רוצה שיהיה איתך, אבל מכאן אשלח לך מיטב האיחולים שמחר בבוקר תרגישי כמו חדשה
אני יודע שאני לא יכול להיות מי שהיית הכי רוצה שיהיה איתך, אבל מכאן אשלח לך מיטב האיחולים שמחר בבוקר תרגישי כמו חדשה