ערב טוב... נשמה שלי... מחכה לך ה"מאבטח" ביד
ע ע פ ר ל ה New member 14/11/07 #2 אוווו פטריק ולארה../images/Emo99.gif אין על הפראנסאוו'ים בסילסולי תענוגות רומנטיים. מה את מחזיקה ביד? ככה מחכים? פחד אלוהים איתך י'שפויה מתוקה ניחוחית ופרחחית...
אוווו פטריק ולארה../images/Emo99.gif אין על הפראנסאוו'ים בסילסולי תענוגות רומנטיים. מה את מחזיקה ביד? ככה מחכים? פחד אלוהים איתך י'שפויה מתוקה ניחוחית ופרחחית...
מ מותק בניחוח שפיות New member 14/11/07 #3 כאילו... לא טוב לחכות ככה? הוא אמר... ואנחנו עדיין בשלב האמון.
ע ע פ ר ל ה New member 14/11/07 #4 ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחשלה האמון עד שתיחשף הנינג'ה... תזכרי להשאר מתוחכמת...
ע ע פ ר ל ה New member 14/11/07 #5 שלה=שלב../images/Emo6.gif ואני עוד תוהה... ממתי את עושה מה אומרים לך? מעניין באיזה דרך הוא ביקש...
מ מותק בניחוח שפיות New member 14/11/07 #6 בואי... ככה בסודיות... רק בינותינו... אני עושת מה אומרים לי...כשכדאי לי תלמדי...זה פשע משתלם (ובאיזו דרך?...נו ב'מת עפרלה...בדרך מה את מנטוות לו...זו הדרך בא יבקש)
בואי... ככה בסודיות... רק בינותינו... אני עושת מה אומרים לי...כשכדאי לי תלמדי...זה פשע משתלם (ובאיזו דרך?...נו ב'מת עפרלה...בדרך מה את מנטוות לו...זו הדרך בא יבקש)
ע ע פ ר ל ה New member 15/11/07 #13 ../images/Emo45.gif סלאמטק בשנית מותק... את מדביקה אותי שאולה בסיאמיות שלנו ניתוח לביתוק הגרורה,יצלח?
../images/Emo45.gif סלאמטק בשנית מותק... את מדביקה אותי שאולה בסיאמיות שלנו ניתוח לביתוק הגרורה,יצלח?
מ מבט אל האופק New member 15/11/07 #14 לא מפסיקה ל'פתיע אותי זותי משנה ניק משנה פאזה,בחיי. "נשמה שלי"? איפה זה יגמר? עוד מעט היא תתחיל "לסלסל מוואלים". תצבטו אותי. תרגעו.
לא מפסיקה ל'פתיע אותי זותי משנה ניק משנה פאזה,בחיי. "נשמה שלי"? איפה זה יגמר? עוד מעט היא תתחיל "לסלסל מוואלים". תצבטו אותי. תרגעו.
מ מותק בניחוח שפיות New member 15/11/07 #15 הולדדדדדדד...איטטטטטטטט ../images/Emo70.gif הולד יור סלסה אנד יור דונקי'ז שום פאזה ושום נעלולי בית ! אל תבני לעצמונך מגדלורים בשחקים,הא? כולה קיצת אהבה...וחוזרים לשיגרה ! עכשיו... אופו לצבוט לך בהכי רך?
הולדדדדדדד...איטטטטטטטט ../images/Emo70.gif הולד יור סלסה אנד יור דונקי'ז שום פאזה ושום נעלולי בית ! אל תבני לעצמונך מגדלורים בשחקים,הא? כולה קיצת אהבה...וחוזרים לשיגרה ! עכשיו... אופו לצבוט לך בהכי רך?
מ מבט אל האופק New member 15/11/07 #17 "הולדתי" מקווה שאצליח לשמור על איפוק אני סומכת לך על הדמיון... וכמו יהודיה טובה אני אענה בשאלה... באיזה רך את רוצה?
"הולדתי" מקווה שאצליח לשמור על איפוק אני סומכת לך על הדמיון... וכמו יהודיה טובה אני אענה בשאלה... באיזה רך את רוצה?
מ מותק בניחוח שפיות New member 15/11/07 #18 ברך ההוא... שמתחת לחציל שלי דימיוני חוסה בצל שפיותי...דונט יו וורי האני
מ מבט אל האופק New member 15/11/07 #19 ../images/Emo6.gif ראשית אני לא וורי. שנית...מינסת להזכר איזה "רך" היה לך בגובה העיניים שאותו את זוקרת
../images/Emo6.gif ראשית אני לא וורי. שנית...מינסת להזכר איזה "רך" היה לך בגובה העיניים שאותו את זוקרת
ע ע פ ר ל ה New member 15/11/07 #16 תראו תראו... המבט הזה מפתיע אותי... קיבלת פס לנפקדות מתמשכת? זה לא יגמר ככה במבט אל האופק... עכשיו ת'בי מוו'אל וקצת פיצוחים ליד... אל תש'כחי ת'קפה עם ההל...
תראו תראו... המבט הזה מפתיע אותי... קיבלת פס לנפקדות מתמשכת? זה לא יגמר ככה במבט אל האופק... עכשיו ת'בי מוו'אל וקצת פיצוחים ליד... אל תש'כחי ת'קפה עם ההל...