ערב טוב

• פותח הנושא gita3
  • פורסם בתאריך

gita3

New member
ערב טוב

שלום רותי, אני קוראת מזה זמן מה בפורום ולדעתי הוא מקסים. רציתי גם אני ייעוץ ממך: פגשתי בחור לפני שבוע ורציתי לדעת אם יש לקשר זה פוטנציאל אמיתי. אני כבר תקופה מאוד ארוכה ללא בן זוג (מס' שנים). בנוסף, אני מתלבטת לגביי עתידי המקצועי.האם התחום בו אני עוסקת מתאים לי או לא, האם העתיד שלי טמון בו. אני מתלבטת וחוששת רוצה קצת הכוונה או עצה. תודה.

רותי 11

New member
gita3 יקרה ../images/Emo140.gif

אני אומר לך מה אני רואה, לגבייך ולגבי הבחור - מראים לי תמונה מאוד הרמונית של חיבור זוגי מאוד נחמד עדין כמו שכל אישה רוצה, לדעתי נותנים לי כאן סימן שאתם אכן אמורים להיות ביחד רק תדעי להחזיק בזה ולשמור על זה. אני רואה שאת אמורהל לעסוק במשהו עם ידיים יותר עבודת כפיים עבודת ידיים זה יכול להיות יצירה אומנות בניה אבל משהו עם הידיים.

gita3

New member
תודה על התשובה ועוד משהו

בהקשר למקצוע - האם עבודת ידיים את מתכוונת ממש עבודה פיסית עם הידיים או שהכוונה למשהו יותר פיסי ופחות אינטלקטואלי? העבודה הנוכחית שלי דורשת המון כתיבה וחשיבה וגם יצירתיות, אבל הרבה פחות עבודה פיסית. האם עבודת ידיים גם יכול להיות תחום הקשור לאמנות אך לא קשור דווקא לאמנות שעושים עם הידיים (כגון ציור, פיסול וכו'). בהקשר לזוגיות - האם כאשר כתבת שרק אדע להחזיק ולשמור על זה הכוונה שיש סבירות לכך שאני אקלקל משהו? שמעשיי עלולים לגרום להרס הקשר? תודה על העזרה.

רותי 11

New member
gita3

לפעמים חוסר בטחון אמונה או הבנה גורמים לנו לחסימות לכן תהיי פתוחה עם הקשר הזה ולכי איתו עם הלב. לגבי החלק המקצועי לאו דווקא עבודת כפיים כמו נקיון או דברים כאלה אבל כן עבודת כפיים כמו פיסול ציור תכשיטנות אפילו נגרות קלה כל דבר שקשור לידיים אגב גם אפיה זאת עבודת ידיים יצירתית.

למעלה