ערב טוב

ערב טוב

אני אם לילדה בת 3 לאחרונה שמתי לב שכפות רגליה נוטות פנימה בהליכה ואילו כף הרגל ישרה ללא הקשת. הקשת מופיעה רק כשהיא עומדת על קצות האצבעות. בנוסף היא יושבת כפוף ויש לה מעט בטן. תשובתו של האורטופד שאצלו היינו הייתה, שכיום הגיעו למסקנה שמדרסים אינם עוזרים לתיקון נזקים והם רק מעשירים את היצרנים. ובעניין הגב, יש לה כנראה גמישות יתר, אך לדעתו חוץ מעניין אסטטי אין מה לעשות, אולי בגיל 10 קצת פיזיוטרפיה. אולי אני פולניה מידי, אבל קשה לי לקבל שלא ניתן לתקן בגיל 3 שזהו גיל שהם עדין מתפתחים. האם הוא צודק, או שכדאי ללכת לדעה שניה???

האם עברתי על כללי הפורום???

ובגלל זה אין מענה לשאלותי?? אם כן אנסה לשאול אחרת

baby girl3

New member
לא עברת על שום כלל

לא כל יום הרופאים עונים על שאלות את יודעת יש להם עוד דברים לעשות מלבד הפורום צריך סבלנות אבל בדרך כלל עד 3 או 4 ימים הם עונים קצת סבלנות שבת שלום

ונראה לך שאיני יודעת שיש להם עוד דברים לעשות?

זה ברור דארלינג
אלו אנשים עובדים שעושים עבודת קודש בזמנם הפנוי. העניין הוא שראיתי שהם ענו על שאלות של אנשים ששאלו אחרי גם יום אחרי ,,,לכן חשבתי שעברתי על כללי הפורום בצורת השאלה
לא באתי בטענות רק שאלתי שאלה,,,קצת הבנת הנקרא לפני ש"מאירים". שבת שלום ושבוע ניפלאאא

baby girl3

New member
לא הארתי לך בשום דרך

זה היה בלהרגיע אותך שהתשובה תבוא ושלא היה שום דבר חריג בשאלה שלך זה הכל סליחה אם הבנת את זה אחרת זה לא היה אמור להיות ככה ומאמי בהבנת הנקרא קיבלתי 98 ... שיהיה לך אחלה שבוע

נטיית רגליים בילדים

שלום, קשה לי להתייחס למקרה הספציפי אותו תיארת מבלי שבדקתי את ילדתך. מקובל להמתין אצל ילדים ולעקוב מאחר ורוב הפרעות היציבה וההליכה חולפות מעצמן עד גיל 4-5 ולפעמים מעט אחרי. עצתי לך היא לפנות לאורטופד מומחה בילדים לצורך דיעה שניה ולשמוע את דברו. מקווה שעזרתי, בברכה,

תודה רבה לך

אכן החלטתי ללכת לדעה שניה והופנתי גם לפיזיוטרפיה שרופאת הילדים שלי מאוד מעריכה ומכבדת את דעתה לשם התיעצות. תודה רבה אגב, הנכונה המסקנה היום שמדרס לא מתקן נזקים?? גם לא בילדים רכים???

למעלה