ערב טוב../images/Emo29.gif

Avigail eren

New member
ערב טוב../images/Emo29.gif

במהלך שוטטות ארוכה בחיפוש אחר תשובות חסרות מענה לאחר כחודשים ללא שינה סדירה (כ25 שעות לשבוע) הגעתי הנה. אני אובדת עצות לחלוטין ללא שום אדם או חבר אשר מבין,מקבל ואינו מאשים. כבר חודשים אני במלחמה, מלחמה בשעון, מלחמה בלילה, מלחמה בבוקר, מלחמה במיטה ובכרית, מלחמה נגד המלחמה בשינה, מלחמה על תפקוד סבר, מלחמה על היכולת לעבוד והיד עוד נטויה. בחיי הלא ארוכים בלעתי את כל הכדורים, את כל תרופות הסבתא, את כל ההאשמות. על אף כל הניסיונות שעות ההרדמות הן החלום. עולמי הפרטי אינו מוכן לקבל את המצוקה שלי, ממהרים להדביק לי תוויות של חולה, אבל אני משוכנעת בכל לבי שבעיות השינה אינן קשורות להלך רוח נפשי, ואם כבר אז ההפך. הקושי שלי בתפקוד עקב המחסור בשינה ניכר לכל עין וזה לא מוצא חן בעיניי הסובבים אותי. איני מצליחה למצוא או להחזיק עבודה, לקום בבוקר לסידורים (אלא אם כן לא ישנתי באותו הלילה ואז אני ערה גם ביום אך גם במצב ערות חוסר השינה נותן אותות. קיים בי רצון גדול להצתרף לקהילה שכזאת, לחבור לאנשים אשר מבינים ויש בידם לעזור. (בעבר ניהלתי קהילת עזרה הדדית ואני מעריכה יותר מככל את היכולות של קהילות מסוג זה) אך לצערי אין ביכולתי להתמיד בכתיבה מהסיבה הפשוטה שאין ברשותי מחשב. אך למרות מכשול זה החלטתי לכתוב ולבקש את עזרתכם. אם תכלו בבקשה לכתוב לי למייל, להפנות אותי לגורמים\אנשים\מקורות מידע שיכלו לכוון ולעזור לי, אהיה אסירת תודה. אם כך, אסיים בלילה טוב, שינה רציפה וקימה מהירה ומרעננת לכל דרי הפורום. המון תודה אביגיל../images/Emo119.gif ([email protected])

ברוכה הבאה לפורום

אני בטוח שכל משתתפי הפורום ינסו לעזור לך,ואני מאמין שתוכלי לשפר את מצבך. כדי שהדברים יהיו יותר ממוקדים,אולי תתארי,באופן כללי,את סדר היום ואת ``סדר הלילה`` שלך? דרך אגב,גם לי אין כרגע גישה למחשב,ואני נכנס לפורום באמצעות טלפון סלולארי. מקווה שאת ישנה עכשיו,ושתקראי את הדברים אחרי שינה ארוכה,רצופה,שליווה ומרעננת.....

ברוכה הבאה לביתנו הקט...+טיפים חדשים..

כולנו כותבים כאן בצורה רציפה/לא רציפה... תלוי בהלך הלילה.. תלוי בהלך היום.. ותלוי בעד כמה יש לנ ועצבים למחשב.. אני לא יודעת עד כמה אנחנו קהילה.. אבל כיף פה. עזרה? טיפים להרדם את מתכוונת? לישון בתנוחה אידיאלית, לשכב על הגב, ידיים על החזה או פרוסות לצדדים בצורה שאין לחץ על שום חלק בגוף שלך... רצוי מזרן קשה קצת כדי למנוח תנועות מיותרות במהלך שינה... לנסות לנקות את הראש {טוב זה לא חדש..} לשתות מים לפני השינה ולישון בחושך. להיחשף לשמש כך שיווצר מצב של עייפות {הורמונים שהגוף מפריש שיוצרים עייפות} להשתדל להיכנס למיטה בשעות קבועות גם אם לא עייפים. חשבת ללכת פעם למעבדת שינה? אולי הבעיה היא באמת פיזית ולאו דווקא עומס נפשי.. שיהיה לכולנו לילה טוב.. המיטה קוראת לי.. אחרי יום עבודה, לקראת יום עבודה, מזל שעכשיו אני לא בעבודה :p ../images/Emo214.gif

shaiush4

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אגב, רק לידיעתך, גם אם נדודי השינה לא נובעים מהלך רוח נפשי, הסיבה עדיין יכולה להיות פסיכולוגית. להדביק לך תווית של חולה אולי לא דבר רע כל כך כשחושבים על זה. נניח ואת חולה בשפעת. התווית הזאת של חולה גורמת לאנשים לטפל בך, לנסות לעזור, למצוא תרופה למחלה. אולי ברגע שמבינים שנדודי שינה זו באמת מחלה, אפשר להתחיל לטפל בה.

האומץ לרצות שינוי

שלום אביגייל, ברוכה הבאה לפורום. אני בהחלט מבין את יסורייך, כפי שתיארת בדבריך היפים. נדודי שינה זה עסק ממש לא נעים.. אני מאחל לך שיהיה לך את האומץ לרצות לחולל שינוי. יש דרכים ושיטות רבות ויעילות להתגבר על נדודי השינה. אבל.. אולי זה לא הזמן עדיין. אסיים באימרת זן ידועה : "כשהתלמיד מוכן, המורה מופיע". בברכה, אלחנן שנן מאמן להרגלי שינה יעילים מרכז המידע לנדודי שינה בישראל www.insomnia.org.il

למעלה