ערב טוב

ערב טוב../images/Emo96.gif

שיר ישן שלי, אבל מתאים לי היום קסם חיוכך פותח את לבי אלייך משיל כל פיסת תוגה כמו גל שמחה מציף אותי כובש כל חלקה חשוכה. נפלאות עינייך חודרות דרכי לתוכי משרות רוגע ושלווה והתום הקורן מהן נוגע באהבה בנשמה. מחבק אותך בחום עוטף אותך אליי ובנשימות קצובות נושם אותך אט אט. ערב טוב אנשים, אני רואה שרגוע פה

ערב קסום../images/Emo13.gif

שיר ישן אור פשוט, אך תמיד מחדש משהו בלב שעושה חשק ורצון להמשיך את היום בחיוך.

tutit1005

New member
אור . שו ..שקט רחלי יאללה בלאגןןןן

אור פשוט אתה שובה את הלב עם השירים שלך..

בוא נעזוב את הפירגונים../images/Emo9.gif

אני לא בנוי לזה. רוב הכתיבה שלי היא בצורת שיר, כך שכל היום תרגישו צורך לפרגן. וזה לא פייר. תתייחסו לזה כאל אמירה רגילה פשוט יהיה יותר נוח. לדוגמא אם זה מזכיר לכן משו תוכלו להעלות על הכתב אם אתן לא מסכימות לא מירה תוכלו להתנגד או אם יש כן תמונה מתאימה וכאלה. אין אדם שלא אוהב פירגון אני פשוט מרגיש שיש פה פיספוס קל. נראה לי שאתם פה יותר ממה שזה מופגן בפורום וזה קצת חבל לי רוצה קצת חופש בכתיבה של כולם. זה מעורר גם אותי לכתוב.

tutit1005

New member
אור אוקיי בלי פירגונים../images/Emo8.gif

השיר שכתבת מזכיר לי פגישה עם אהובי שלי שאמורה להיות פגישה שאני דוחה שוב ושוב.. הצפייה..הרגש.. כל האהבה מזכירה לי את אותה השעה שאראה אותו ואת כל האהבה שהוא..כלפיי רק שאני לא מספיק חזקה ועדיין אין לי את האומץ להגיד לו ...שזה הרגע.!

מבין שהאהבה שלך

עד היום היא וירטואלית? יש שלב שהוירטואליה ממוצה(מספיק שצד אחד ירגיש כך)והפגישה היא בלתי נמנעת. אהבה בעיקרה, ניזונה ממחוות קטנות ופשוטות, כאלה המפריחים את האהבה. ואת זה אפשר לעשות רק כשקרובים פיזית. יש שלב באהבה וירטואלית, שמצריך עליית מדרגה. אם לא היו אי אמיתות בוירטואליה ,סביר להניח שהאהבה תחזיק גם במציאות. כיוון שלמדתם לאהוב אחד את השני לפחות בראש ובדרך החשיבה . זה הרבה. את צריכה להרגיש מתי את מוכנה. ולקפוץ למים, את הקור והפחד ממנו מרגישים רק בהתחלה.

tutit1005

New member
נכון אתה צודק

האהבה שלנו היא אהבה וירטואלית..אבל עמוקה. וכן למדנו לאהוב אחד את השני בראש ובדרך חשיבה נכון זה הרבה והרבה מאוד,אולם כדי לקפוץ למים ולספוג את הקור אני צריכה אותו..את גלגל ההצלה שלי.. אני יודעת שמעבר למילים חמות ..תמיכה וחיבוקים מחממים ..לא יכול להיות ביננו כלום. והפחד מכוננן בי.. אבל רגש האהבה גדול יותר מהפחד..מתי החלום יתגשם? אין לי מושג אני יכולה רק להתפלל שחלומות כאלה אכן מתגשמים.

זה כבר קושי בפני עצמו

לשמור על החלום, להחזיק בפנטזיה. במציאות הדברים פחות אידאליים. לא קל לא יודע עם מישהו בכלל יכול לייעץ בענין כזה. החלום מושך למעלה, המציאות משרישה אותנו לקרקע. לא תמיד אנחנו מוכנים להתנתקות כדי להאחז בחלום לא תמיד החלום נשאר, ברגע ההתנתקות. רק הלב יכול להוביל או לשמור על המקום הכי חשוב זה להרגיש טוב עם מה שעושים. מאחל לך שתדעי את הדרך והרבה הצלחה. שהאושר ידפוק לך בדלת ולא ייצא עוד לעולם

קראתי, זה כה אמיתי.

מעטים מאד הם הזוגות שהאהבה שהייתה בתחילת הדרך נשארה כפי שהיא או בכלל התחזקה. לאו דוקא שהאהבה נעלמת, אבל חיי השיגרה הם שמשדרים לנו את השאלה "האם האהבה בינינו עדיין קיימת?. אהבה זה דבר שלא קל לשמר אותה אם אין לה שיתוף פעולה מהצד השני.

שקט תותית?../images/Emo6.gif

אז יאלה, אין לי שום בעיה להתחיל בבלגן, תתחילי את תהיי בטוחה שאני אמשיך.

tutit1005

New member
אל תדאגי לא נרדמתי..

אכן זו אהבה אבל...עם בזמן..ההרגל..השיגרה..דאגות...וכ"ו זה קצת נשכח וחבל אבל... הרגש המדהים שגורם לתחושת הייי האוסף של הרגשות,הפרפרים בבטן,התחושה המדהימה הזו.. האיכפתיות הסיפוק המחשבה .. זה קיים..אבל ... קחו חומר למחשבה... .

נכון תותית../images/Emo8.gif

בשביל זה שני בניי הזוג צריכים חומר למחשבה, אהבה יכולה לדעוך, אבל היא יכולה גם להתחזק. אז אוליי צריך קצת לגוון אה? צעד שיחזק את האהבה.

טבעם של שיאים

להבליח מדי פעם. אי אפשר באף תחום לשמור על שיאים לאורך זמן. תמיד יש ירידה עד לשיא הבא. אהבה מצריכה תחזוקה מתמדת, כיוון שמטבעה היא נוגדת לאגו. ואגו שואף לגדול,

תמיד נשמעת הטענה

אין שיתוף או פידבק מהצד השני. אין תשובה על זה תשובה ברורה ואמיתית, או כזו שמתאימה לכולם. לפחות אני לא מכיר כזו. האהבה חייבת אמנם להיות הדדית, אך כשאהבה שלי עצמי יורדת, הגמישות שלי לקבל את האחר, יורדת גם היא. יכולת הפשרה יורדת. הצורך לעורר אותה כל פעם מחדש, פעילות תחזוקתית. כזו שתעורר ענין אצל הצד השני כל פעם מחדש. וכמובן המוטיבציה לעשות זאת. תמיד(לדעתי)צריך לשמור על מידה של מיסתוריות, להעיר סקרנות וענין בשני. אם הכל גלוי וידוע זה הולך ונעשה קשה יותר.

tutit1005

New member
אור זה ברור וידוע

אולם לא תמיד שמירה על מסתוריות וסקרנות פותרת את הבעיה של השיגרה.

אולי את צודקת

אני כבר לא יודע מה נכון באהבה ובכלל, מצטער אם הפרתי את השקט כאן. לא ממש יודע איך להתנהג, מנסה לומר מה שאני מרגיש. וכנראה פגעתי מצטער.

למעלה