ערב טוב

ערב טוב ../images/Emo96.gif

הדי קפה מהביל מציירים לי אותה ליבי אליה מוביל ציפור משלולית שותה. צוף אהבתך השאיר בי טעם זמני התערבב בזמנך רוצה עןד פעם. דמותך בריקוד מחייך עוצם ברוך עיניים מתקרב לנשק את לחייך קפה התקרר בינתיים

אווווווווווווור פשוט../images/Emo24.gif

כמה התגעגעתי לשירים שלך, כל כך מרגיע, אחריי יום עבודה לקרוא שיר כזה. שיהיה לך המשך ערב מקסים.

tutit1005

New member
אורררר איפה אתה ...

מה איתך??? למה את הנעלם....? התגעגענו מ ל אאאאאאאאא!!!!

אל תגזימו../images/Emo13.gif

אני פה בדרך כלל אתן בעצמכן נעלמות לא מעט. בדרך מגיע מאוחר כך שלא ממש נשאר זמן וכוח. החיים מכתיבים קצב משלהם. יש רגעים בם אני שוקע יש זמנים שמתעופפים וכשהפנאי נעלם לאן אני לא יודע מגיעים הביתה מעט שפופים אך תמיד משאיר זמן לצחוק עף עם הדמיון לפעמים רחוק קורא סיפור את רוחי להרגיע אף פעם לא שוכח שהטוב מגיע

טוב אור../images/Emo140.gif

אם אתה משתדל, גם אני אשתדל, הריי מי יש לי חוץ ממכם? המשפחה שלי בבית זה סוג אחר של תמיכה, ואתם מיוחדים מאד. טוב לדעת שיש לי משפחה גם מחוץ לבית. אוהבבבבבבת את כוווווווווווווווווווווולכם.

ב"ה הכל יהיה בסדר../images/Emo13.gif

תודה איך שנסתכל על העולם כך הוא יגיב לנו. מין גלגל כזה ועכשיו נעבור לקלילות
למי יש שיר או בדיחה שהוא אוהב?

טוב אז יאללה../images/Emo6.gif

מה אומר נרקומן כשמתקשרים אליו, והוא עונה באמצע ההסנפה? רגע אני בקו השני!...........

../images/Emo6.gif

איש עסקים חכם פנה לבנו הצעיר ואמר לו: בני, אני רוצה שתינשא למישהי שאני אכיר לך! הבן: לא תודה אבא, אני מעדיף לבחור את רעייתי לעתיד לבדי. האב: ומה אם אומר לך שמדובר בבתו של ביל גייטס? הבן: זה כבר סיפור אחר... למחרת פנה האב לביל גייטס ואמר לו: ביל, יש לי חתן לבת שלך! ביל גייטס: לא תודה, בתי צעירה מדי להתחתן. האב: ומה אם אומר לך שמדובר בבחור צעיר שמשמש כסגן נשיא הבנק העולמי? ביל גייטס: זה כבר סיפור אחר... המשיך האב ופנה לנשיא הבנק העולמי ואמר לו: יש לי עבורך בחור צעיר למשרת סגן נשיא ! נשיא הבנק העולמי: תודה אבל גם כך יש לי יותר סגנים משאני צריך... האב: ומה אם אומר לך שמדובר בחתנו של ביל גייטס?

חח גדווול../images/Emo6.gif

גבר בתרדמת שוכב בבית חולים חודשיים, כשכל הזמן הזה אשתו יושבת לידו ומתפללת שיתעורר. פתאום הוא מתעורר ומסמן לה להתקרב. "את יודעת מה, היית לצידי כל הזמן, כשפיטרו אותי היית שם לתמוך בי, כשהעסק שהקמתי פשט רגל נשארת לצידי לחזק אותי, כשירו בי ישבת ליד מיטתי כל הלילות. כשהפסדנו את הבית עדיין המשכת להאמין בי, את יודעת מה אני חושב?" " מה יקירי?" שואלת האשה בעדינות. " אני חושב שאת מביאה לי מזל נאחס".

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

המורה: מי שחושב שהוא טיפש שיעמוד אף תלמיד לא עומד חוץ מאחד המורה: אתה באמת חושב שאתה טיפש? התלמיד: לא, אבל לא נעים לי שאת עומדת לבד

tutit1005

New member
הינה עוד אחת

פקיד מס הכנסה מגיע לישיבה בירושלים ושואל רת הרב סליחה..מה אתם עושים אם על פירורי הלחם שנישארים לכם? עונה לו הרב..אנו אוספים אותם ושולחים למאפיית אנג'ל והם שולחים לנו לחמניות טריות חזרה. שואל הפקיד..ומה אתם עושים אם כל קליפות הביצים שנשארים לכם? עונה לו הרב..אנו אוספים אותם שולחים לתנובה ותנובה שולחת לנו ביצים טריות חזרה. שואל הפקיד..ומה אתה עושים אם כל הערלות של הבריתות שאתם מבצעים? עונה לו הרב.. אנו אוספים אותם שולחים למס הכנסה והם שולחים לנו אחד כמוך....

../images/Emo6.gif

ערס אחד הולך ברחוב פתאום הוא אומר לאיזה איש איך קוראים לך??? האיש עונה לו: "לא רוצה להגיד לך". תיק תק הערס מוציא רובה, יורה לו בראש ואומר "לא רוצה - לא צריך, מחר זה יהיה בעיתון.."

../images/Emo9.gifיפההההההההההההה

איש אחד נכנס לחנות של סרטי וידאו, הוא שואל את המוכר:" איפה נמצא הסרט הפרסי הנדיב?". המוכר עונה לו:" מדע בדיוני קומה שניה".

אפרופו מדע בדיוני

גבר ואישה היו נשואים 20 שנה, ובכל פעם שהם עשו סקס הבעל היה מכבה את האור. עד שנמאס לאישה מהסיפור הזה, ולילה אחד באמצע הזיון היא מדליקה את האור ומוצאת את בעלה מחזיק מלפפון גדול ביד. "מגעיל אחד, אימפוטנט מחורבן", היא צורחת, "איך העזת לעשות לי את זה כל השנים האלה? מוטב שתסביר את עצמך ומהר!" "אני אוכל להסביר את המלפפון", אומר הבעל בשלווה, "השאלה היא האם את תוכלי להסביר מאיפה באו שלושת הילדים שלנו..."

יפהההההההההה../images/Emo6.gif

איש אחד יושב בגינתו וקורא עיתון. פתאום יוצאת שכנתו הבלונדינית היפה, הולכת לתיבת הדואר פותחת אותה וסוגרת בזעם. אחריי חמש דקות שוב היא יוצאת הולכת לתיבה פותחת וסוגרת בזעם. כעבור כמה דקות שוב וסוגרת בזעם. השכן שלא הבין מה קורה ניגש אליה ושאל: קרה משהו? היא עונה לו: "בטח שקרה, המחשב הדפוק שלי מודיע לי כל רגע שיש לי דואר".

tutit1005

New member
../images/Emo6.gifבעל ואישה

נמצאים בשיא השינה שלהם שפתאום הבעל מרגיש שמשהוא מעיר אותו הוא קם בבהלה ורואה מולו מלאך..... המלאך אומר לו אני מלאך המוות באתי לקחת את הנשמה שלך הבעל מידי בלי להסס מעיר את אישתו ואומר לה קומי נשמה באו לקחת אותך.

למעלה