ערב טוב!!

ערב טוב!!../images/Emo85.gif

אח...איזה יום מ-ד-ה-י-ם-! היה לי אני כזאת מאושרת! חברה שלי ראתה את אגם בשיר נולד והיא אמרה לי שהיא נתנה לה את הפלא' שלי ואמרה לה שאני יהיה מאוד שמחה אם היא תתקשר ושהיא תעשה לי את היום ואגם אמרה טוב.אולי היא תתקשר זה היה מזמן חברה שלי לפני יומיים אם אני לא טועה והיא לא הספיקה לדבר איתה כי אגם ישר ירדה והלכה מהר להלבשה,איפור מה שזה לא יהיה היא רק נתנה לה פתק ואמרה שאני מעריצה גדולה שלה שאני ישמח אם היא תתקשר ושהיא תעשה לי את היום אז אגם לקחה אמרה טוב והלכה בטחח הייתה לחוצה וממהרת להתלבש ולהתארגן. בכל זאת אני שמחה אוליי היא תתקשר אי אפשר לדעת אחרי ההופעות וזה!ומחר אני הולכת להסתפר סופסוף!=] טוב מה איתכם? איך היה היום? מה עשיתם? ביי לכם אני יגיב עוד'מט על כל מיני!

אביחי 33

New member
שיהיה לך ערב טוב../images/Emo9.gif

ואני מקוווה שבאמת אגם תתקשר אלייך
רק להבא לשרשר לשרשורי בוקר טוב.

טוב..סליחה רציתי לפתוח ערב...

רציתי שיהיה ערב לבד אבל בסדר אשרשר פעם הבאה!=] תודה..והלוואי שתתקשר אמן!!!=]

מחזיקה לך אצבעות בובית../images/Emo9.gif

אבל היית צריכה לשרשר לשירשור בוקר
, או לפתוח אוף
וגם לי זה לא יציק שני שרשורים

תודה לכולם!!=]

תודה לכולכם אתם כל כך מדהימים!!!=] אני גם מקווה ומתפללת שהיא תתקשר אלי!!=] אמן ואמן ויהיה נס חנוכה והיא תתקשר אליי!=]או סתם נסבשבילי!=] ופעם הבאה אני יפתח שירשור אוף.

יפה

אצלי זה היה גם ככה עם השלט שכתבתי אליו את המס' פלא שלי ! בהצלחה לשתינו !

וואלה כנסי...

וואלה מאמי מקווה גם בשבילך שהיא תתקשר!!=] ואיזה מבאסת הספרית היא חולה והיא לא עובדת מחר גם אופפ.. אז אני כנראה אצטרך להסתפר יום אחר אני מקווה!=]

../images/Emo48.gifערב טוב לכולם../images/Emo48.gif../images/Emo25.gif

אני בסדר, היה לי אחלה יום והלכתי גם היום לסטימצקי וקניתי 3 ספריםםםםם
.... "בני הפיות", "הארי פוטר" (ספר אחד מהסדרה
) ו"קוקולוקו" שזה ספר של כוכבי "המורדים" שזה בעצם המדריך לתסרוקות פרועות וגם יפות כאלה שהן לא ממש פרועות.... ספר די ישן אבל שווה את זה בכל זמן
איזה באעסה...
עוד מעט נגמר החופש..... היום אני מנצלת את יהום האחרון שאפשר לישון בו עד מאוחר, ויושנת הכי מאוחר שאני מסוגלתתתתתתת
גם אתם - נצלו את זה
.

../images/Emo52.gif, שלח לי 2 הודעות.../images/Emo3.gif../images/Emo25.gif

סיפור ארוך
ודרך אגב, אני מאוד מקווה בשבילך שאגם תתקשר אלייך מותקקקקקקקקק

../images/Emo48.gifערב טוב לכולם../images/Emo48.gif../images/Emo25.gif

אצלי סבבי, היה לי יום כיף, הלכתי לסטימצקי עם 104 שקל ו- 70 אג'... לא שווה כלום
אבל קניתי 3 ספרים מדהימים!!!!!! נצלו את היומיים האחרונים של החופש

למעלה