ערב טוב

yehuda18

New member
ערב טוב../images/Emo72.gif

למה לא מזדיין? כי אני בחופש... ווהו! סופ"ש ראשון שאני לא עובד בכלל. תפסיקו להגיב לסדירים/מלש"בים.. אתם פוגעים במידור של הפורום
אז מה ניש? NP שרון הולצמן - מה שאני רוצה

BenisaaC

New member
בואנה האודישנים האלה

זה אחד הדברים המצחיקים לא חשבתי שאני אגיד את זה אי פעם אבל אני אשכרה נהנה לראות כוכב נולד

ReiKo

New member
24 שעות שישי שבת.... :\

שרמוטה של השרמוטות.... יודה יא אשכנזי מזדיין, מי אלה הזמרות\זמרים שאתה מקריץ כל יומיים ? Scorpions - The Game Of Life (מהאלבום החדש, שאלוהים יברך את הסקורפיונס)...

ReiKo

New member
שמע

מאז הבת של זונה ששרה על כל אלה שזיינו אותה בתחת - איתי, אביתר, שמעון השכן... וכל השירים המחורבנים שלה אני לא יודע מי נותן להם רישיון לשיר בכלל. כבר עדיף לחזור לשמוע גואה טראנס ולא את הזבל הישראלי שמשמיעים לך ברדיו

yehuda18

New member
לא חושב שזה זבל

דווקא יש המון שירים מעולים.. יש גם זבל כמו בכל מקום. קרן פלס זמרת סבבה.. לא הייתי קונה דיסק שלה או משהו.. אבל יש לה כמה שירים טובים.

BenisaaC

New member
אין ספק שמה שהולך ברדיו

זה לא משהו בכלל אבל יש המון מוזיקה ישראלית טובה שלא במיין סטרים שממש כדאי לשמוע

BenisaaC

New member
דווקא מטאל ישראלי

אני מכיר רק להקות ישנות, אורפנד לנד (שהם באמת טובים!) סיילם וביטרייר אולי כל מיני להקות שהיו להקות צעירות פעם היום התפרסמו, אני לא יודע. דרך אגב הייתי בסיסט בשתי להקות מטאל פעם מזמן מזמן. אבל יש עוד המון המון מוזיקה ישראלית שלא שמים עליה דגש בשום מקום רגאיי, רוק, מוזיקה אלקטרונית וכו וכו

BenisaaC

New member
זה לאו דווקא רע

שוב, אני לא מאמין שאני אומר את זה... אבל כל דור ומכתיבי התרבות שלו אפשר לשנות את זה ע"י כניסה לכוכב נולד ושינוי מוסכמות דרך שם כמו ג'קו ההוא שניסה אבל בסוף נשאב לתרבות שלהם

סופו של יום הזוי

שיעורים של נהיגה מונעת+קניות+עוד כל מיני סידורים השאירו אותי עייף מת ובלי כוח לצאת. NP ברי סחרוף - עיר מקלט ND Solitos -בירה עם טקילה

חחחחח אויש נו באמת

ממממ NS חחחחחחחחחח זה טיפ טיפונת שוביניסטי חחחחחח מממ NS.... ( ץ ) חחחחח

למעלה