ערב טוב

בוניטה4

New member
ערב טוב ../images/Emo70.gif

חדשה כאן וקוראת אתכם הרבה. אני כאן כי חברה המליצה. אשמח לשתף ולהשתתף. גרושה שנה ושמעתי על הפורום,עד היום לא נרשמתי והיום אזרתי אומץ. מקווה להתקבל כאן על ידכם בשמחה. שיהיה ערב טוב לכולם
בוניטה

jane34

New member
אוהבים אותך בוניטה ../images/Emo24.gif4

ברוכה הבאה! בתור אחת ממש מותיקי וממקימי הפורום לוקח על עצמי את תפקיד המחבקת- ברוכה הבאה ושיהיה לך רק טוב.(אני פחות מחודש באתר)ויצאתי מס פעמים למפגשים שונים אנשים מדהימים תודה לכם על הכל בהזדמנות זו...אז שיהיה לך רק טוב!!!

יערית

New member
האג'י להינה

מי בכלל רוצה חיבוק ורטואלי?צחקתי מהקבלת פנים ש'ך!

jane34

New member
רוצה חבוק אמיתי? אני בדרך

תרתיחי מים לקפה אני אחרי דייט צריכה מקלחת מים קפואים הצילו!!!! הבן אומר אני בן 39 אבל הוא התבלבל הטמבל הוא חשב שהוא אמר 49(אצהיימר מוקדם בשבילו לו?) מכוער אבל לפחות השאיר טיפ נחמד למלצרית.....

יערית

New member
נראה אותך גבר../images/Emo6.gif

ממתינה לך!עיזבי אותך דייטים,זה לא המקום לשוחח עליהם

jane34

New member
השעה כבר 01:20 עכשיו רואה תתשובה

הייתי באה אבל אני עסוקה בלרחם על עצמי ולבכות עלהדייט המכוער(לועס מסטיק כמו ....

Rinattt

New member
לפחות בגלל המסטיק את יכולה לדעת...

שאין לו ריח בפה...

jane34

New member
שכחת שיש גם בית שחי כאופציה לסרחון?

לא! לא היה נורא עד כדי כך... לפחות לג'יפ היה ריח של חדשששששששששש

maof

New member
הרי את כבר צריכה לדעת....

שגברים הם כמו אוטובוס....אחד הולך שני בא
מעוף

Rinattt

New member
אוטובוסים אה???

אחד תפסנו אבל היה צפוף מידי... תפסנו אחר אבל היה ריק מידי... אוטובוס אחד היה תפוס, לא נשאר לנו מקום... מצאנו אוטובוס אחר... רצנו, צעקנו שיעצור אבל התפספס... אז עד שמצאנו הנסיעה הייתה כל כך קצרה... ואם הנסיעה הייתה ארוכה קרתה תאונה... ואנחנו מחכים לאוטובוס הבא... ולא יודעים איך תהיה הנסיעה... מסקנה... אין כמו פרייבט חחחחח אני בהשראת משל ונמשל... השעה של הלילה לא עושה לי טוב... לא חובה לקרוא

jane34

New member
זה לא האוטובוס- זה הנהג

ולנו כילדות מוכרים את הספורים האלה .... באמת שזה הנהג קובע.... ה...שלנו גדול ו... ה....שלנו נוסע רחוק בבוקר נוסע בערב הוא שב מביא הוא מ... ביצים וחלב אלה שירי הילדות שעליהם גדלתי.....

maof

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שבי תנוחי תרגעי...כי את מקומך במהרה תימצאי
מעוף

פירקתי את האבועגילה ורצתי לאחל לך

שהות נעימה כאן מתחילה עכשיו רולים
לילה טוב לך

למעלה