ערב טוב!!!!!!!!!!.....

ערב טוב!!!!!!!!!!......./images/Emo6.gif

ערב טוב!!!!!... שיהיה לכם לילה טוב{למרות שהוא נראה רחוק מתמיד עכשיו..חחח{יש לי עוד עבודה לסיים..חחח}... אני לא בחופש מחר כמו רובכם אני לומדת עד יום שישי...
יש לי ימים מרוכזים!!..ועוד בתכנות מחשבים..חח..אוף!!...} אבל לא נורא אני בטוחה שהצחוקים שלכם{במיוחד היציאות שלך ניבה..חחחח
} ושרה שלנו תעזור לי להתגבר על הימים המשעממים שיהיו לי השבוע!!!!
אוהבת אותכם מאוד מאוד מאוד!!!..
שרה כמובן שאות אני הכי אוהבת מכל נשמה!!!!!!....

ערב טוב../images/Emo29.gif לילה טוב../images/Emo199.gif../images/Emo1.gif

איזה בעסה זה לא לצאת לחופשה כמו כולם
אבל את תיצאי לחופשה אל תדאגי
חחח תתגברי טוב מאוד עם "הצחוקים" שלנו חחח
חחחח יש כאן בדרנים ולא ידעתי חחחחחחח.. טוב ! יאלה לילה...Z

Music4Life

New member
../images/Emo9.gif די אני מסמיקה.

חחחחחח איזה כיף לשמוע.....טנקס..... אני רואה שיש לך עומס רב...בעסה...
זה הכ מעצבן שהמורות האלה זורקות לכם שעורי בית ועבודות דווקא בחופש שאמורים לנוח קצת מכל הבלגן אה? מעצבנות ת'סעיף
אבל יפה לך שאת לא מזניחה. כל הכבוד בובית
יאללה תעשי הכל באהבה, תסיימי עם זה וגמרנו
והכל בסיידר גמור, שיהיה לך ערב מהנה

יהב

אל תתבאסי.. ההבדל בין שתינו הוא שאת תלמדי בבי"ס, אני אלמד בבית... ותאמיני לי שיש לי כבר רשימה ארוכה של שיעורים ועבודות, להתחיל ללמוד לבגרויות וכל מיני שטויות, ולהתחיל לעבוד על קליפ לבגרות בתקשורתתת (לפחות משו אחד מאתגר וכייפי...
) ... ואין לי זמן בכלל בחופש הזה!! כל מורה חושבת שהיא בודדה בעולם, ומרשה לעצמה לתת לנו לעשות דוטורט אם לא יותר על המקצוע שלה.... איזה כיתה את? ט'?

חח..סוף סוף מישהי שמבינה אותי...חחח

חחח..לא סתם..כן אני בכיתה ט'... אבל ההבדל בינינו הוא שגם אני לומדת עד יום שישי וגםםם יש לי טונותתת עבודות לוחופש!!..חחח..אבל לא נורא אני יתגבר!! תודה בכל זאת מאמי!!

שיראל מ

New member
ערב טוב../images/Emo140.gif

שיהיה לך בהצלחה..
ואם זה מנחם אותך .. למרות שאני יוצאת לחופש ממחר, גם לי יש לעשות עבודות הגשה, שיעורים ומבחן להתכונן אליו עד סיום החופש..
לילה טוב

למעלה