ערב טוב

דידיאן

New member
ערב טוב../images/Emo53.gif

פונה גם לפורום זה כדי לנסות לעזור לאמא שלי. בשבועיים האחרונים הלברדורית של הורי לא מוכנה לישון על המיטה ליד אימי, דבר שהיא רגילה לעשות 5 שנים. נשללה כל בעייה פיסית אצל הכלבה. קיבלתי המלצה לבדוק את הנושא האנרגטי. אני מתחילה לחשוש שמא הכלבה מרגישה משהו שלילי ולכן אינה עולה על המיטה יותר. אפילו פיתוי בדמות אוכל שהיא כל כך אוהבת לא עוזר. היא נורא רוצה אבל לא מתקרבת, מאד ביזארי. מה שאני יכולה לאמר זה שאימי לא במצב רוח נהדר כבר תקופה, חבר קרוב של הורי במצב מאד לא טוב בבי"ח, ויש עוד כמה דאגות מהותיות. האם הגיוני שהכלבה חשה בכבדות הרוח של אימי ולכן מסרבת לעלות על המיטה? האם יש אפשרות לבדוק מהי האנרגיה השלילית אם בכלל? אני מאד מוטרדת מזה ומגששת למצוא כיוון לפיתרון. תודה רבה.

דגנית

New member
אינטואיטיבית אני חושבת שכן

הכלבה מרגישה את התחושות הכבדות של אמך ולכן מתרחקת ממנה, או לפחות לא יכולה או רוצה לישון לידה. מה קורה ביום יום, היא מתקרבת לאמך, מבקשת את תשומת ליבה? מבקשת ממנה ליטופים או מתרחקת? יכול להיות שאמך משדרת המון כובד, המון עצב, מצוקה, שהכלבה אנרגטית לא יכולה להכיל. מה עושים? קודם כל לא מכריחים אותה לעשות משהו שהיא לא רוצה. ומנסים לעזור לאימך להירגע.. למצוא דרכים להקל עליה את הקשיים שלה. חוץ מזה אפשר לבצע טיהור אנרגטי של החדר והבית.

דידיאן

New member
הי דגנית יקרה

תודה על תשובתך המאששת את תחושתי. לעזור הרבה לאמי אי אפשר כי יש מצבים בהם אי אפשר להתערב כל הזמן רק נותר לא להכביד עוד יותר. אמי אישה רגישה רגשנית ואכן סופגת הרבה קדרות. אנסה לברר בנושא בטיהור. מחר אני מביאה להם נר ריחני לחדר ואולי ספר על מלאכים שיש לי. היש עוד משהו שניתן לעשות אבל לא דרמטי, כי אמי לא תרצה לקחת חלק במשהו יותר חזק מזה. כמו שאמרתי היא לא מתחברת לרוחניות כמוני. תודה וערב נעים.

undersun

New member
שלום דידיאן

מסכים איתך שאין מקום להכביד.. אולי עדיף לכוון את הדברים מהמקום שאת רואה אותם, לעזרה, ולא לנסות לחבר את אמא שלך לאיך שאת רואה ומרגישה את הדברים. תנסי להבין מה מטריד את המיינד של אמא שלך ולכוון אותה למחשבות יותר חיוביות, אולי משם תהיה דרך קלה יותר לרוחניות ומודעות. רק טוב.

למעלה