ערב טוב

• פותח הנושא lee E
  • פורסם בתאריך
נו באמת.../images/Emo60.gif

אם זו הגישה שלך, אז עדיף שבני אדם לא יפתחו דעה פוליטית בכלל. הרי בכל מה שקשור לפוליטיקה יש המון שלדים בארון של כמעט כל מישהו שהגיע למקום מספיק גבוה בפוליטיקה הישראלית. גם שם אף אחד לא יודע הרבה, ועדיין אנשים מפתחים דעות. בפרשה הזו יש לך עובדות מוצקות, ורק מהן אתה יכול להסיק הרבה דברים שנעשו שם. אני מצטערת - אבל קשה לי לחבב את רפי איתן, למרות שהוא זקן חביב ונחמד שמייצג מפלגה חברתית שזה דבר אדיר שנכנס לכנסת החדשה. פורסם לא מזמן ראיון עם פולארד בידיעות אחרונות, והוא מדבר שם על רפי איתן. כדאי לך לקרוא, סביר להניח שהבחור לא משקר כי ממילא אין לו מה להרוויח מלשקר לגבי איתן.

NYMets Man

New member
יש לך נקודה

אבל עדין... רוב הפרטים הינם חסוים וכל מה שנאמר יכול לצאת מהקשרו בקלות במצבים רגישים כאלה... לא רפי איתן ולא פולארד מפגרים שניהם יכולים להצהיר הצהרות עד מחר בנוגע לפרסום דברים אבל בסופו של דבר אף אחד מהם לא יפרסם כי זה יפגע בשניהם... את פרטי המקרה אני מכיר אבל העובדות המוצקות (כביכול) אאינן מספיקות, לדעתי לפחות, כדי לפתח דעה בעניין לצד זה או אחר... בקשר לדיעות פוליטיות אחרות אפשר לפתח דעה בנושאים שנוגעים בנו... אמנם אנו לא יודעים אם יש לאיראן כורים או לא, אם יש להם נשק גרעיני או לא... אבל אפשר לפתח דעה בעניין שלא קשורה לממצאים

למעלה