ערב טוב

אם זו הבעיה , אז אין בעיה

"והוא גורם לי לרגשי אשמה על שאני מפרקת את החבילה ומונעת מילדיי את אביהם " . אז אין בעיה . פרקי את החבילה אבל צאי לבדך . את הילדים השאירי לו . ככה זה עובד אצלי . שניים מהילדים חיים איתי והשלישית עדיין קטנה מדיי . זה עובד יופי .

כי אין

מקום אחר! רק כאן ועכשיו. כמי שמאמינה שאנחנו אורחים פה...
חיי(הכי טוב שתוכלי) עבור עצמך. לילדים מדברים כמו אל ילדים רהוט וברור! רק כך הם יבינו! די לשגע את כולכם. ובדכאון שלו עליו לטפל בעצמו . זה שלו. בהצלחה.

לוטוס22

New member
אחחחחח את מזכירה לי את עצמי

אני נכנסתי לפורום בסערה כאשר הייתי לפני החלטה.למרות שידעתי את התשובה ניסיתי לקבל גם כאןעזרה.מה באמת עדיך בשבילך? להתגורר תחת קורת גג אחת למען הילדים ולסבול כל יום ? או לא לסבול ולקחת את כל הקושי ולהמשיך בחייך? גם לי היו רגשי אשמה לפני גירושי וגם אחרי.אצלי מפני שאין לו משפחה בארץ.ומה לא עשיתי בינינו אפילו הלכתי ניקיתי ובישלתי לו. לאט לאט רגשי האשמה עברו לי כאשר ראיתי שהוא מסתדר לבד.הפכנו לידידים טובים וגם היום כאשר אני זקוקה לעזרה הוא מגיע.קחי בחשבון שאתם מתגרשים הוא לא מתגרש מהילדים. כתבת שהוא אוהב אותך.את אוהבת אותו?מוכנה ללכת לקראתו?אם כן אולי תנסו איזה טיפול זוגי לפני שתחליטי לסיום מאחלת לך רק טוב במה שתבחרי

הילדים..

כשאין את האומץ או את ההחלטה סופית ומגובשת.. אז יש את הילדים כ"תרוץ"..למה לא..למה לסחוב עוד קצת.. זה למענם..ההקרבה הזו..זה בשבילם.. בגללם התתחתנתי מלכתחילה..<להקים משפחה>.. בגללם לא התגרשתי בדיעבד<להרוס משפחה>... ולרגע שכחנו..מה קורה לנו בגללנו.. קל "להאשים" את הילדים..כי קשה יותר הצעד לעזוב... עזבתי.. למרות הילדים בגלל הילדים ובעיקר למעני.. חושבת.. שהם יעריכו בעתיד יותר..אם נדע להעביר להם נכון.. את ההליכה למעני..מאשר את ההקרבה למענם

daniela1975

New member
אמא מאושרת = ילדים מאושרים

ולהיפך. מריבות ותסכולים של הורים אינם סביבה בריאה ויציבה להתפתחות תקינה של ילדים...לעיתים, אם לא תמיד, הנזק הנגרם מחשיפתם של הילדים להתנהגויות הללו הוא חמור יותר מתהליך הפרידה וההסתגלות למצב החדש (של היות ההורים פרודים). בהצלחה

הילדים היו מאושרים...

כי זה מה שהרגשתם בבית... זה מה שהיה בבית... ועכשיו...שיתחילו המריבות, העקיצות, הויכוחים... הם כבר לא יהיו כל כך שמחים ורגועים. ולילדים מסבירים את האמת - שניסית, שרצית, שזה היה חשוב לבדוק שוב ולנסות שוב וזה לא כל כך מסתדר ואתם ניפרדים.

קודם כל

רוצה להודות לכם על התגובות, אתם חבורה לעניין
(את זה כבר ידעתי ממזמן מהמפגשים שהייתי. כן, כן, הייתי בכמה וכמה מפגשים). המצב לא השתפר אך אנחנו מתחילים ייעוץ זוגי שזו התקדמות. בנתיים שומרת על הפה שלי ולא אומרת לו מה עובר לי בראש (הכוונה לפרידה). מקווה מאוד שהמצב ישתפר ונוכל ללמוד איך לדבר ואיך להקשיב אחד לשנייה. מודה לכם שוב

למעלה