חזרתי מהטיוללללללללללללל
היה הטיול הכי מצחיק ומשוגע שיכול להיותת!! היה פשוט מדהים ומצחיקק בלילה היה ממש קר וגם לא יכלנו לישון כי היה מלא רעשש. והיה מזה פאדיחותת כל הזמן לא היה מה לאכול והיה אוכל פשוט מחרידד ולא אכלתי כלום חוץ מארוחה אחת שאכלתי פתיתיםם לא משנההה..... אז היום היה טקס שגם ראש העיר וסגן ראש העיר ועוד מלא אנשים חשובים היו שם וחוץ מהם עוד בערך 1000 אנשיםם שזה החניכים וההורים ועוד מלא... בקיצור.... הראשת שבטט! התחילה לדבר ולחלק תודות ואז היא אומרת ותודה למי שהכין לנו כל פעם את האוכל הכי טעים שיש אז אני כזה צרחתי אבל ממש צרחתייי.... האוכל פה בכלל לא טעים!! וכולם כזה הסתכלו עליי וכל הגדוד שלי התחילו לקרוא לי סטלנית!!
ושתבינו איזה ראשג'דית חמודה יש ליי מדריך אחד התעצבן כליי והרביץ לי אבל ממש ממש כואב(למרות שאסור לו לעשות את זה) ואז בדיוק מאדי המהממתתתתתתתתתתתתתתתת והיא באמת מהממת שהיא הראשגדית שלי אז היא באה בדיוק ואמרתי לה שמדריך אחד מרביץ לי וזה ממש כואב אז היא שאלה אותי מי? אז הראתי להה והוא היה חבר של ולא ידעתיי
ולמרות שהוא היה חבר שלה היא באה והעיפה אותו ואת הקבוצה שלו כמו גדולה והביאה להםם משימה לנקות את כל השטחח כי מותר לה כי היא רשגדית והוא רק מדריךך!!! איזה מאמייייי