ערב טוב

Bavmorda

New member
ערב טוב ../images/Emo29.gif

העונה האחרונה של XFILES, ששודרה בארץ בערוץ שתיים (לפני כמה שנים כבר...), הייתה מספר 8
(ואם לא אז איזו
) וכמה עונות עוד הפיקו אחריה
תודה, BAV.

eve6

New member
העונה האחרונה היתה עונה 9

סה"כ 9 עונות. חלק יאמרו לך שהשתיים האחרונות היו מיותרות, חלק לא

Bavmorda

New member
../images/Emo12.gif האחרונה הייתה 9 ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ומתי היא שודרה
אני לא זוכרת שחוויתי את צפיית כל תשעת העונות של הסדרה.... שלא לדבר על ה-פרק האחרון.
האמת שזה היה כבר מספיק ממזמן, ככה שאני אפילו לא זוכרת מה ראיתי בפעם האחרונה... איזה בעסה. BAV.

הסדרה נגמרה בארץ לפני שנה וחצי

הפרק האחרון שודר בסיבות אפריל או מאי.. אבל בטח יש פה כאלה שיזכרו יותר טוב ממני תאריכים...

Bavmorda

New member
../images/Emo10.gif אם ככה...

אז אני ממש במצב לא טוב... תודה בכל אופן. סופ"ש נעים לכולם,
BAV.

Gilliana

New member
קודם כל - ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

ושנית - גם אם מצבך "לא טוב" אני בטוחה שנוכל "לשפר" אותו. נשמח כמובן לסייע ולענות על כל שאלה/תהייה ולפתח כל נושא שיעניין אותך.

Bavmorda

New member
../images/Emo24.gif

תודה... ושוב, אני בקושי זוכרת מה ראיתי בפעם האחרונה. אני רק יודעת שבראש שלי לא יושב שראיתי את כל פקרי הסדרה. (ועל הורדות מהרשת כמובן שאסור לשוחח...
) להת', BAV.

1Shir

New member
לדעתי זה היה לפני שנה וחצי בסוף מרץ

ואם את זוכרת מה היתה העלילה האחרונה שאותה ראית, תאמרי לנו וננסה לסדר לך את המצב... :) את ראית את הסדרה לכל אורכה?

Bavmorda

New member
כן....

את העונה הראשונה פספסתי אבל השלמתי אותה עוד אז כשהשניה רצה בארץ, ע"י הערוץ STAR PLUS. זוכרת את העונה ההיא שבפרק האחרון שלה מאלדר "התאבד".(דירה מעל - מתחת). אני זוכרת שאת שני הפרקים הראשונים של העונה השניה אחרי זה פספסתי ולא הבנתי. היה משהו על חוף.... אבן שמצאו.... SCRIPTS מכוכב אחר. זו העונה האחרונה שאני זוכרת...
באמת צריך לעשות לי סדר בראש. BAV.

1Shir

New member
מנסה לעשות סדר ../images/Emo58.gif

העונה שבפרק האחרון שלה מאלדר ביים את מותו זו עונה 4. הפרקים עם אבן שמצאו על החוף הם מסוף עונה 6-תחילת 7, והם באמת הפרקים הכי מותירי רושם בסדרה לדעתי.

למעלה