ערב טוב

י ו ל י 2

New member
ערב טוב../images/Emo29.gif

הגעתי אליכם בעקבות המלצה של חברה. בתקוה שתוכלו לפזר קצת את העננים . סיימתי לא מזמן מערכת יחסים של שנתיים וחצי, הייתי מאד רוצה לדעת מה צופן לי העתיד בתחום. פרסתי את הפריסה הקלטית. ואני אנסה להעביר את צורת הפריסה. השאלה ששאלתי היא: "האם אהיה במערכת יחסים זוגית טובה בחצי השנה הקרובה" שני הקלפים העליוניים: קלף ימני\10 \סיכום יכולת כוון הרוח\קלף שתי החרבות קלף שמאלי\4 \בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני \קלף מלך הגביעים. שורה שניה: מימין לשמאל יצא: 9-רוצה אבל פוחד = נער החרבות. 6-עתיד קרוב כארבעה חודשים = מלכת המטות. 1-מה עוזר או בעד = אביר הגביעים. 5-עבר קרוב כארבעה חודשים = חמש חרבות. שורה שלישית- קלף ימני- 8-זוית הראיה של החברה = מלך החרבות. קלף שמאלי-2-מה חוסם או נגד = ארבעה מטות. שורה רביעית ואחרונה- קלף ימני-7-דימוי וזוית אישית = שני מטבעות. קלף שמאלי - 3-שיעור רוחני לשואל בהווה = שמונה גביעים. מכוון שאישית לי ממש אין מושג בפירוש הפריסה אודה למי שיוכל לעזור לי בפירוש, ויאיר לי ולו במעט לקראת מה אני הולכת. תודה מראש ולילה טוב

Romkin

New member
ברוכים הבאים יולי2

ראשית אני לא מכיר את הגירסה הזאת של פריסה קלטית. אני מצרף לך קישור לפריסה קלטית שאני מכיר (אתר המיסטיקה ישראלית). עכשיו לתוצאות הפריסה שלך. ראשית את עדין נמצאת במאבקים פנימיים לגבי הקשר הקודם שלך. יש בך את הרצון לחדש אותו אך עליך לחתוך ןלהמשיך הלה. אני רואה גם שאנשים רבים מעורבים בנושא (חברים, משפחה אולי). את אדם מאוזן רגשית, את לא מתאהבת בכל אחד אך כשזה קורה את נותנת את נשמתך (אביר גביעים). האם המשפחה שלך הייתה נגד הקשר שלך אם ה-X ? האם הם מעורבים בצורה זו או אחרת במערכות יחסים שלך ? בכל מקרה לדעתי זה הגורם המפריעה (4 מוטות). הקלף 5 חרבות מראה על הקשר שיסתיים. האם הבסיס לפרידה היה בגידה של בן זוגך ? בעתיד צפוי לך קשר קליל, מלא שמחה ואושר אך לא מחייב במיוחד (נכון לעכשיו) כמו כן יכול להיות שמדובר במשהו בן מזל טלה (מלכת מוטות). כמו שכתבתי קודם את נמצאת בדילמה לגבי החיים הרומנטיים שלך, את שוקלת אפשריות ועושה זאת מתוך נקודת מבט ריאלסטית "האם כדי לי..." כמו כן הייתי אומר שאת מתגברת על הקשר הלא יוצלח ובדרך לאיזון רגשי (2 מטבעות). הסביבה הקרובה שלך (משפחה או חברים) סבורים שעליהם להתערב ולעזור לך (מלך חרבות). את חוששת להרפות מהקשר הקודם שלך (אולי בצורה רגשית) ולקפוץ לקשר חדש בקלילות יתרה (נסיך חרבות). את צפויה להגיעה למצב של קפאון מסויים. שקט שלפני הסערה. התפתחיות מהירות ומסעירות יגיעו ויסחפו אותך, שאלה היא לאן ? זאת תדעי רק לאחר שתגיעי להחלטה ולשלמות נפשית. לגבי קלף 3 וקלפים 4 אני לא מבין בדיוק מה עמדתם לכן לא פרשתי אותם. אשמח לקבל פידבק בפורום או במסר - באנו לכאן ללמוד וזאת דרך מצוינת לעשות זאת. בהצלחה

למעלה