ערב טוב

IAM20072007

New member
ערב טוב ../images/Emo29.gif

סוף סוף קצת לשבת, איזה יום ארוך, היום עבדתי והיה יום מאוד עמוס בעבודה, מלא טיפולים . איכססססססססססססססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם בטח שואלים מה קיבלתי
לחג? (שבוע שעבר לא היתה הזדמנות כי היתי חולה לפני החג) אז זהו שכלום, היא אמרה שקנתה לי שוקולד ולא הגעתי אז היא אכלה לי אותו!! והיא רצתה לקנות תלושים והיא לא ידעה איפה?!! אז היא לא קנתה ובהמשך היא תביא לי מתנה. לא יפה מצידה!!!!
אחרי העבודה אספתי את הילדים מהצהרונים ונסענו הישר לחמתי שחזרה הבוקר משיט. היא קנתה
לילדים ולבעלי ולי בושם וכמובן שוקולד. חוץ מזה משבוע הבא יש לנו בעבודה שבועיים חופש!!!! אז אמרתי לה מה עם המשכורת??? היא אמרה שהיא תפצה אותי , אני מאוד מקווה. זהו נגמר היום, אני הולכת לרבוץ על הספה.

nony4

New member
ערב מצוין

גם אני הופתעתי השנה עם מתנת החג אני כידוע יהודיה יחידה בן 60 עובדים מוסלמים ולכן את כל המתנות אני מקבלת בחגים שלהם. השנה, הבת שלו (שגם עובדת איתי) התקשרה ביום החג לשאול אם היא יכולה לבוא לתת לי מתנה לחג בקיצור,,קיבלתי זר ענק של פרחים ו - 300 ש"ח !!! שיחק אותה.

IAM20072007

New member
וואו איזה יופי, פרחים תמיד עושים את העבודה...

דרך אגב אפשר לשאול איפה את עובדת?

nony4

New member
אני עובדת...

אצל קבלן סלילה בכפר כנא.. אומר לך משהו ??? חחחחחחח

לא יפה מצידה ../images/Emo31.gif

ובהחלט לא מכובד.....אבל מה נעשה? הם הבוסים ואנחנו העובדים ומותר להם לא לתת לנו כלום.... זה בהחלט מאכזב גם אני מאוד התאכזבתי...אבל שטויות...אבל לי ומהר !!! לפחות תהני מהמתנות שחמתך קנתה לך...(לפחות יש לך חמה
)

למעלה