ערב טוב

יפעת*

New member
ערב טוב ../images/Emo29.gif

אז איך עבר עליכם היום? אני כמעט נרדמתי בעבודה, בסוף הצלחתי לשרוד את היום הארוך, והנה אני כאן

אצלי זה בוקר טוב

הייתי בסרט מטומטם עם האחיינים שלי, אבל אם הם נהנים זה מה שחשוב. היום נהיה בבריכה

IAM20072007

New member
בוקר טוב

גם אצלי זה בוקר, עוד מעט לעבודה ואח"צ לבריכה עם הילדים. יאלה שהגמר החופש הזה האינסופי... יום טוב לכולם

בוקר טוב ../images/Emo42.gif ../images/Emo9.gif

היום קמתי יותר מוקדם , ב6+ . בעיקרון עכשיו צריך לצאת לעבודה , כדי לא לאחר . מה קורה לכם ? (האמת היא שרציתי לפתוח שרשור לילה טוב אתמול , לפני שהלכתי לישון). יש להפריד בין שרשור ערב\לילה טוב , לשרשור בוקר טוב
. טוב , לא נורא :) . בוקר טוב , ויום טוב . ואם אני לא אראה אתכם , אז בוקר , צהריים טובים , וערב טוב , ולילה טוב , ובוקר טוב
.

IAM20072007

New member
יש כמה בריכות

קאנטרי קלאב הגדול - 60 ש"ח ויש מגלשות קאנרטי בנווה אמירים 50 ש"ח בריכה עירונית בסביבות 30 ש"ח כמה אצלכם? בעלילקח את עדן לשרק 3 והיא מאוד נהנתה, את הראל לא לקחנו עדין. עדי נהנה בסרט? הוא ישב כל אורך הסרט בשקט?!

הוא ישב יפה בשקט כל הסרט

עניין אותו למרות שלדעתי הוא לא הבין הרבה...עדיין זו חוויה עבורו... שבוע הבא אקח אותו בטיול עם הרכבת לעזריאלי ושם לסרט יחד עם אחיו הגדול. בריכה זו הוצאה גדולה.... אין ספק!

איזה סרט הייתם ?

הייתי אתמול עם דידוש בשרק 3...היה נחמד... כמובן שהוא נהנה....הכי באסה שמכונת הפופקורן היתה מקולקלת
.בעצם זה גם טוב
יאללה תבלו ....בריכה זה כייף!

בוקר טוב גם ממני ../images/Emo24.gif

בשורות טובות אושר בריאות פרנסה טובה הצלחה וכל מה שרק נרצה

למעלה