ערב טוב!

M i k e s F a n

New member
ערב טוב!../images/Emo29.gif../images/Emo120.gif

שלום לכולם, לא סתם אומרים על הצרפתים שהם נאצים, (ותאמינו לי שאני משתדלת לא להשתמש במונחים גסים יותר מדי), [ לא מספיק ש90% מהם שונאים את היהודים,קיוויתיח לפחות לקבל יחס יפה מהמעריצים של מייק בצרפת, ולמה אני זוכה
לקבל יחס מגעיל מהפורום המטומטם של "אלן" באתר הצרפתי. וברצוני לשתף אתכם במה שקרה לי אתמול: אני לתומי חשבתי שהצרפתים הרי לא יודעים על הכתבה הזוועתית מ"מעריב", אז אמרתי לעצמי "יאללה נספר להם.. נראה את התגובות.. בטח כמו אצלנו בפורום.." איך טעיתי?!?!? כתבתי להם הודעה בצרפתית באנגלית על מה שנעשה שם למעלה בקברו של מייק ברנט ז"ל ועל דעתם של הישראלים. מתוך תמימות, ולא מכוונה של להפיץ שמועות ולעשות באלגן.. אז יום אחרי אני נכנסת שוב לפורום שלהם ומחפשת את ההודעה שלי וקלטתי שהיא "נמחקה". כתבי שוב הודעה למנהל האתר והפורום ושאלתיו מדוע ההודעה שלי נמחקה, היא נכתבה בצורה עדינה ונעימה.. ולהפתעתי קיבלתי כמה תגובות מ"אלן" וחברי הפורום (שרובם מבוגרים), אילו תגובות.. "ההודעה שלך נמחקה מכיוון שאנו לא משוחחים על נושאים כאלה בפורום, שפוגעים בכבודו של מייק ובמשפחתו..(יונה וצבי)" ואני אומרת לעצמי "בואנה מה הם דיסלקטים או מה? לא מבינים אנגלית וכתבתי גם בצרפתית שזה רק על מנת ליידע אותם, ושזו לא שמועה אלא מקרה אמיתי. וכמובן מי יצדיק את מי פה? חברי הפורום את המנהל הדיסלקט שלהם. כי עם כל הכבוד אני באה ומשתפת אותם במה שקורה פה, וההם חושבים שאני סתם איזה ילדה בת 12 משועממת שבאה ומספרת להם שטויות כדי לעשות באלגן בפורום.. נו באמת!!! זה באמת פתטי! והם עוד כותבים לי "תכתבי את ההודעות האלו בפורום שלך, פה לא מדברים על דברים כאלו", מה אתם סתם? איפה אתם חיים? אני אומרת לכם, ממש התאכזבתי והזדעזתי. הם קיבלו רושם ממני רציני שאני באה "ללכלך על מייק"
באמת! היו מתים! אם אתם מבינים אנגלית אתם מוזמנים להיכס ולראות בעצמכם אילו אנשים מגעילים משתתפים שם. בלי טיפת רצינות. קיצר, הייתה לי כוונה טוב (כמו שאתם מכירים אותי) והם פשוט לא הבינו אותי וכמה שניסיתי להסביר.. איך אומרים? "נכנס מפה, יוצא משם". מה שלא יחשבו הפורום שלנו הוא הכי יפה והכי מדליק!!! ואני אוהבת אתכם!!!
שלכם, סיגל
 

qui saura

New member
סיגל

אולי הצרפתים לא מספיק אוהבים או יותר נכון מעריכים את מייק אם אמרו לך דבר כזה. מה את אומרת לא מדברים אצלם על נושאים כאלה??אז מה הקשר שלהם למייק בכלל?אוהבים אותו רק בגלל המוזיקה?אין להם בושה.אולי הם לא מעריצים באמת את מייק מהנשמה. אם זה כך, תדעי שהפורום של מייק בישראל יותר חשוב פי מיליון מהפורום של הצרפתים. כי הרי מייק נולד ונקבר בארץ ואהב את הארץ וגם אנו מהארץ אוהבים אותו. אז הצרפתים יכולים,סליחה על הביטוי, ללכת לעזא... מה זה לא אכפת להם?קברו של מייק חולל ובמקום להודות לך על שיידעת אותם הם מחזירים לך יחס גועלי כזה.מצטער שנאלצת להיפגע מהם כך. אל תקחי ללב. אולי כך """""התרבות"""" הצרפתית או שהם פשוט אנשים לא טובים.הפורום שלך הכי טוב!!!:)
 

M i k e s F a n

New member
תודה דודי../images/Emo24.gif

אני יכולה לקרוא לך "דודי"? חחחח כנראה שהם באמת חסרי רגשות, לא קחתי ללב פשוט התאכזבתי. באמת הפורום שלנו הוא הכי טוב!!! עם התמונות הכי טובות!!!
 

qui saura

New member
נכון!!!!!

התומנות הכי יפות של מייק בפורום הזה וגם האנשים/נשים הכי טובים/ות(לא רוצה להיות שוביניסטי) ובקיצור שחמור זכרו של מייק מהלב ולא סתם כמו אצל הצרפתים כי הרי מייק היה כמונו ישראלי ובגלל זה אולי לא אכפת לצרפתים מה קרה בישראל שקשור אליו אלא רק על הקריירה שלו בצרפת.
 

shunit4

New member
משהו על הצרפתים

כבר מזמן הפסקתי לכתוב בפורום הצרפתי, וגם לא קראתי אותו כבר המון זמן, עד עכשיו. מה שהם כתבו שם, היה ממש לינץ' על סיגל, הייתי בשוק. המטומטמים האלה יורים בשליח כאילו הוא אשם במה שקרה. כשהתפרסמה הכתבה, התלבטתי אם לספר למזל, שהיא היחידה שאני בקשר איתה מהפורום הצרפתי. היא כמובן הזדעזעה, אבל ביקשה ממני לא להפיץ את זה הלאה, אלא לשמור את זה ביננו כי בפורום הצרפתי הם מדברים - איך היא ניסחה את זה? על דברים פשוטים, יומיומיים ונעימים - משהו כזה. לא חשבתי להתריע כאן שאף אחד לא יכתוב את זה בפורום הצרפתי, ממש לא צפיתי את העליהום הזה. קיצר סיגל, אל תיעלבי מהם, זו לא אשמתם שהם כאלה, ובין כה וכה, אין משהו שהם יכולים לעשות משם שאנחנו לא יכולים לעשות מכאן... מזל הסבירה לי גם למה הם כועסים כל כך - עוד כשמייק היה בחיים התקשורת לכלכה עליו בלי הכרה, גם אצלנו וגם בצרפת מקנאה, כמובן- ביופי, בכריזמה, בכסף, בנשים, בהצלחה המסחררת. הלכלוך לא פסק גם אחרי שמייק מת (ראו לדוגמה את הראיון עם הוברט באומן שתרגמתי חלקית). היא כתבה לי שיש לה כמעט את כל הכתבות שהתפרסמו ב-35 השנה האחרונות בעיתונות הצרפתית, והיא לא נהנית לקרוא אותן, מרוב שהן מלכלכות על מייק. הכתבה הזו על חילול הקבר, נתפסת בעינהם כשמועה מתועבת, או כעוד נסיון של התקשורת ללכלך ולהשפיל את מייק, ומכאן הכעס וחוסר הנכונות לדבר או לשמוע על זה.
 

M i k e s F a n

New member
תודה לך שונית../images/Emo140.gif

על ההסבר המעמיק והמבין. אני מבינה את תגובתם אבל יש לשמוע בן אדם לפני שמתנפלים עליו, אבל כמו שאמרת הם מתקשים לקבל גם דברים רעים שמסופרים על מייק. אבל להיות מעריץ אמיתי זה גם לקבל את הדברים הרעים ואת הליכלוכים ולא רק את הטובים, לא להיות אילמים לדברים כאלו. ובמיוחד שהם אנשים מבוגרים הם אמורים להבין. שיהיה... סיגל
 
למעלה