ערב טוב

ערב טוב../images/Emo24.gif

השקט שאחרי. קולות רקע של הטלויזיה בשביל לא לשמוע את הדממה. החדר שלו...הפוך לחלוטין. את הכל הוא זורק על הריצפה. לא מתכופף בבית מעבר ל90 מעלות . הבגדים שהוא יצא לבלות איתם על הריצפה. שאריות האפשר שייב עוד באויר. יום ראשון מדבר מהריצפה. בלי מילים. עצוב.

סמדר בנ

New member
מעוז ../images/Emo201.gif

טוב שלא כתבת "השקט שאחרי הסערה.." , כי כך נשמע שהשאיר את הבית.... אני כל שבת שהיא בבית אומרת "הפעם את מסדרת לפני שאת חוזרת לצבא", כן, בטח.... הם חוזרים ומשאירים אחריהם סימנים מהשבת. אח"כ יהיו ימים ארוכים שהדברים לא זזים עד היציאה הבאה. אין מה לעשות, צריך להתרגל לפרידות האלו. אני תמיד חושבת שמזל שאנו מדינה קטנה, ושבצבא שלנו בסה"כ (ובטח יחסית לצבאות אחרים) היציאות טובות.

מה, לא רק אצלי?

יפה אמרת "יום ראשון מדבר מהרצפה".(בדיוק כך נראה החדר שלו), ומדבר עצוב. בעיקר כי היום הוא נראה עצוב,הנמ, "שבוז" בשפתו , פעם ראשונה שראיתי אותו ככה. ממש לא התחשק לו לצאת מהבית. היה לי נורא קשה כל היום. גם עכשיו.

לפחות בהתחלה פעם../images/Emo10.gifופעם../images/Emo13.gif

אני בהחלט מבינה את מה שכתבת, אך יש להם ימים כאלה.מקווה ששבוע הבא הוא יגיע עם
, יצא, יבלה והכל יהיה בסדר. בינינו ,אנחנו הרי סופר רגישים כעת שאינם בבית. תנסי להזכר בתקופת התיכון לא היו ימים כאלה? היו. ולנו אין ימים שאנחנו שבוזים? בוודאי שיש. אז העסיקי את עצמך (אולי איזה כתיבת דף עבודה יוציא אותך מזה?
) וחייכי,ואז החיים יחייכו אלינו

21 יום מתחילים לספור.ממש מצחיק.

על איזה התחלה דיברת? דף עבודה הא?( עוד רגע אני עושה חרקירי) רוצה רשימה של כל מה שהספקתי היום? מאחלת לכולן את הכוח שלי .

סמדר בנ

New member
מעוז, היא ענתה

לאמא של נמ שהבן שלה טירון ונדמה לי שהיא מורה. (תראי את הקישור של ההודעה שלה) ומה רע בהמלצה להתעסק במשהו בשביל לנתב את המחשבות?

הבנתי. סמדר.

נכנסת לנעלי" הגננת."? שרק יהיה פה שקט . אין בעיה - מבטיחה שקט.

oshiko

New member
זה לא אנחנו התחלנו את מסיבת הגן

נדמה לי שכל הפורום לא מבין מה יצאת עלינו וקילקלת את האוירה. בכל הזדמנות כשמוזכר כאן מ"כ אנחנו מעלים אותך מעוז על ראש שמחתנו, ובצדק; אני לא זוכר שמישהו כאן פגע בך בצורה ישירה או המעיט מערך השותפות שלך בפורום והדאגה לבנך והחיילים שלו. את לא חייבת לפרגן לאחרים, או להחמיא להם, זה בסדר; אבל להעליב באופן אישי, ולו גם ברמז, זה כבר יותר מדי. ונדמה לי שכולם כאן מרגישים עם זה לא נח; זה נראה מאד ילדותי ומכוער. פעם ראשונה המורה, פעם שנייה המורה, שתקנו, בסדר, הבננו. חלאס. מותר לך לספור אנשים, בדיוק כמו שכולם כאן סופרים אותך, מחמיאים לך ומפרגנים לך. צר לי להגיד את זה באופן כל כך ישיר. אם טעיתי חברי הפורום יתקנו אותי.

תודה לך - הבנתי.

1. לא אקלקל לכם יותר את האוירה- מבטיחה. 2. לא זקוקה לפירגונים שלכם. מסירה את הפורום מהמועדפים. היו שלום. הצלחת!

אני מציעה שנצא כולנו להפסקת צינון

אפשר לפעמים להבין, מבלי לפרש. שביזות יום א' תופסת את כולנו מדי פעם... בואו נדבר על הנושא האהוב על רובנו - אוכל: שולחת כאן רעיון יצירתי לקישוט אוכל. הפעם בפירות. אם יהיה ביקוש - אוסיף עוד. יאממי.

כל כך יפה שחבל לגעת

לעיתים אנו ניתקלים בסידורים שכאלה ,וממש לא נעים להיות הראשון להוצאת הפרי.

אילתית

דף עבודה גורם לי רק לבכות, כי אחר כך צריך לבדוק את כולם , אבל רעיון לבחינה בעל פה... זה כבר מעלה חיוך.
סתם...סתם... גם לנו לפעמים מגיע להנות בעבודה, לא?

לפעמים, אה? ../images/Emo140.gif

יש לי בשבילך פטנט (שאינו רשום על שמי) : דף עבודה שנבדק במהלך השיעור. אשלח לך במסר דוגמא אם את מעונינת.

אל תגלי להם את כל הסודות בפורום...

עוד יחשבו שאנחנו לא סובלות בעבודה. ואז מה יגידו אירגוני המורים? איך ישביתו את המערכת ב1 בספטמבר? ולעניננו: כרגע התקשר. באמת נשמע יותר טוב כי היום התחילו ללמוד והיה מעניין. הולכת לישון קצת יותר רגועה. עד לפעם הבאה...

למעלה