ערב טוב!!!

leahle

New member
בואי לצ'ט....

יש שם הרבה חבר'ה, יש להם משום מה הרבה מרץ ומצב רוח, שווה לבוא... :)

Angel lips

New member
אם היא כזו מאושרת אוליי גם היא

חבדניקית.. חחח סתם סתם אבל הבטחת לשלוח לי מסר ולהסביר לי לעומק למה דיי בלבלת אותי

גם לי נמאס מתל אביב...

כל יום שעה נסיעה בשביל להגיע אל הצפונים ברמת אביב!!! למה דווקא שם היו חייבים לתקוע את האוניברסיטה?!?! ואת התיכון שלי?! אי אפשר היה יותר קרוב?! |ממורמרת| מעצפ העובדה שבקרוב צריך שוב לנסוע באוטובוסים לשקולה...

יש חופשי חודשי...

גם איזה מישהו בעבודה שלי היום שמע שאני לומדת בתל אביב והציע לי לכתוב מכתב לעירייה ולבקש מלגת נסיעות... כי הנדסאים זה לא סתאם שקולה.. כמו שכתוב באתר של הנדסאים... "הנדסאים הינו ביצפר יחודי לתלמידים מצטיינים..." בקיצור מחוננים
אם אני אקבל את המלגה יממנו לי את כל הנסיעות.. חבל שלא ידעתי שיש דבר כזה שנה שעברה... ביזבזתי 300 שקל כל חודש כל חופשי חודשי... בגדול זה יוצא 3000 שקךל לשנת לימודים רק על הנסיעות

Dynamo1929

New member
:) אחרי שמזכירים כאן את ה"הנדסאים"

כמעט בכל שירשור, החלטתי לשאול מה זה...? :) כאילו, זה ביצפר, הבנתי... מה לומדים שם? מה מיוחד בו (חוץ מזה שהוא למחוננים) ואיך מתקבלים אליו? :)

ברצוני לשבור מיתוס על הנדסאים...

זה לא ביצפר למחוננים..!!!!...עובדה שאני לומדת בו...[וגם יאנה ומרינה..
.]...אז זה לא ביצפר למחוננים..!!...די..!!... כאילו..זה נחשב ביצפר טוב יחסית לכל הבתי ספר העירוניים הרגילים שקיימים בת"א..[ובכלל לכל עיר..]... יש לו "שם" כזה טוב כי זה ביצפר של אוניברסיטת ת"א...[וכמה מפתיע, נמצא לידה]..חח...אבל באמת שאין בו שומדבר מיוחד...סתם עוד ביצפר...אבל לדעתי הוא אחלה מבחינת זה שיש בו אנשים מכלל מקום בארץץ..ובביצפר רגיל כולם מאותו מקום וזה...ואין גוון.. ואני לא מבינה מה מרינה בוכה על הנסיעות.
..אצלנו הנסיעות לאריאל הן הדבר הכי כייפי שיש...חח...:]

l1zard

New member
../images/Emo45.gif

ואם אני אעבור את מבחנים אני אהיה מאושרת.. =/

אמממ הנדסאים... האגדה!

חחח זה בית ספר ברמת אביב... בחסות האוניברסיטה! יש אוניברסיטת תל אביב יש מכללת הנדסאים ויש תיכון הנדסאים מכיתה ט' עד י"ב ביתה י' מתחלקים למגמות... 5 כיתות 4 כיתות טכנולוגיות פיזיקליות.. ואחת ביוטכנולוגית (שבה אני לומדת)... הביצפר באמת לתלמידים טובים.. . לא כולם שם מחונננים.. אני רחוקה מלהיות אחת כזאת... אבל בגדול... בסוף שנת הלימודים הנוכחית... מתוך 3 שכבות! קיבלו איזה 40 - 50 תלמידים אולי קצת יותר תעודת המטיינות (ממוצע 90 - 94) ואיזה משהו כמו 20 - 30 תלמידים קיבלו תעודת הצטיינות יתרה (ממוצע 95 - 100) אני לא קיבלתי כלום

אריאן87

New member
../images/Emo9.gif

ברוך הבא
אני מבת ים. עיר נורא נחמדה רק שאין מה לעשות בשישי בערב. הדבר הכי מעצבן זה שבשישי בערב בין 10 בערב ל-4 בבוקר מכל מכונית נוסעת שומעים את השיר yeah! ואחרי חודשים שלמים, זה בהחלט מעצבן
אה ו.. גם אני למדתי בהנדסאים, רק בכיתה ט' אבל זה לגמרי הספיק לי (אממ 3 נכשלים בסוף שנה
). כנראה ב-5 יחידות מתמטיקה אני אף פעם לא אהיה (לפחות אני מחזיקה בגאווה 4) ומפיזיקה עדיין יש לי סיוטים.

l1zard

New member
=/

למה כולם מדכאים אותי? לי היו 4 נכשלים.. =/ מה, זה אומר שאני לא ארוד שם? :(

EMILY666

New member
חחח לי 3 נכשלים אין לי מושג איך

השאירו אותי בתיכון של בצפר הזה

למעלה