ערב טוב !

ערב טוב !../images/Emo163.gif

אז ככה.היה איחור של שבוע וחצי, סוף סוף עשיתי בדיקה ביתית, הקוים היו מאוד חלשים. למחרת שוב , הקוים קצת התחזקו, עדיין אני קצת לא מאמינה. הולכת לרופא -בדיקת דם חיובית. אני בשבוע חמישי.
לשאלת הסקר , השתמשתי בחום השחר, שתיתי מיץ אשכוליות(מצויין אגב...) וזה החודש הראשון שעשינו יום כן יום כן עד לעילפון חושים. לקחתי חודשיים איקקלומין- היו לי תופעות לואי(נפיחות של בטן ופנים) מצבי רוח מטורפים,ובחודש השני פריחה די רצינית על כל הגוף. אבל בחודש הזה לא לקחתי, וזה הלך. כנראה שהיתה השפעה מתמשכת. תודה למנהלות הפורום ולכל הבנות על התמיכה והעידוד, לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן. שיהיה לכולנו בשורות טובות בקיץ הזה.

u z a

New member
מזל טוב! בהצלחה!

באמת מתחיל להתמלא כאן בהריוניות, וטוב שכך! אז שוב - המון מזל טוב! אוזה.

פּוֹנְג

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo65.gifתאמיני, תאמיני../images/Emo13.gif

מזל טוב מזל טוב. אם את רוצה לצרף את הגרף של חום השחר - נשמח לראות אותו ולהסיפו לגלריה.

Nakatoma

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הריון קל ונעים

יאללה, בואי לקפה - המים כבר רתחו../images/Emo8.gif

אבל בטח הקפה כבר לא טעים כמו פעם (וזה אחד הסימנים להריון) מזל טוב!מזל טוב!מזל טוב!
הרבה אושר ושיהיה הריון קל ומלא חיוכים!

בין כל המחזורים טוב לשמוע שיש פסים

אז ככה, מזל טוב ושיהיה היריון קל ומשעמם וטוב לשמוע כאלה חדשות על הבוקר

תודה על התגובות!../images/Emo163.gif

ודוקא לא היו לי שני פסים אלא סימן של פלוס... ובאמת הקפה אהוב ליבי קצת פחות מושך, מצד שני אף פעם לא יכולתי לשתות מים עם לימון חמוץץץץץ בלי למצמץ כמו עכשיו.
אנחנו גם קנינו את המכשיר של קליר פלאן לבדיקת רמת פוריות והביוץ אבל דוקא לא התלהבתי מהביצועים של המכונה במיוחד, מדידה של חום השחר היתה הרבה יותר מדויקת בעיני. לכל מי שמנדנדים לה להרגע אני ההוכחה שזה ממש לא קשור... עובדה שנכנסים להריון גם בסטרס, והכי חשוב לקחת הכל בסבבה לחשוב שאנחנו בתהליך של לקראת ושזה לוקח זמן ולהינות ! באיחולי פוריות גבוהה לכולנו הקיץ!

tich

New member
מזל טוב

אני אמנם חדשה, אבל מזל טוב גדול שיהיה לך הריון כייפי ומשעמם תתפנקי ותהני מכל בחילה, צרבת ועייפות.

m i c h a l y

New member
מזללללללללללל טוב../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif|אבט

והלוואי והקיץ הזה יביא איתו בשורות טובות.... מיכל.

tooltool

New member
המון המון מזל טוב והריון קל ../images/Emo24.gif

הלוואי ואכן הקיץ הזה ייתן בשורות טובות לכל המנסות...

../images/Emo140.gif המון מזל טוב וברכות ../images/Emo41.gif

שיהיה בהצלחה והריון קל ומשעמם !!

למעלה