ערב טוב

bimbo.

New member
ערב טוב../images/Emo141.gif

אני פותחת שרשור חדש, כי הקודם מאיים להסגר. גם אני מ"נפגעי" תפוז. רק עכשיו הצלחתי להכנס, וגם תבת המסרים שלי שובתת. אשתורי, מיר לויפן נישט מיט דע קליינע פיסאלאך, מיר זיצן מיט דעם גרוייסען... לעייבם דער קומפיוטר. ולכל השוחים בבריכות המחוממות, רציתי לספר לכם, שבמשך 10 שנים שחיתי בבריכת גורדון הקפואה, חורף וקיץ, ועזבתי לבריכה אחרת רק בגלל שהעלו את המחירים באופן פראי. מנורה, לא מצאתי את השיר שכתבת. מוכנה לשלוח לי במסר? בעניין התנהגות של זבנים, אני חושבת שזכינו לשיפור בעיקר בגין התחרות הקיימת בין החנויות והרשתות למיניהן.

דרדרית

New member
ערב טוב בימבו וכולם../images/Emo39.gif

בימבו- אפשר תרגום בבקשה לחברי עמותת "נפגעי אי ידיעת היידיש"? שיהיה לכולנו שבוע נפלא רק-בבקשה- שיהיה קצת פחות קר.
למרות שחודש טבת ידוע בהיותו חודש קר. אגב בתלמוד נקראת עונת הגשמים תקופת טבת

yaely2

New member
מנהל
שבוע טובX/4 א. הנביא, התשבי../images/Emo168.gif

גם בפניי סגרו את הדלת, עד שהחלטתי לצלצל לתפוז ולשאול מה קרה להם. התחלתי לחפש את המספרים ולחפז, ו...נזכרתי שכל המספרים נמצאים בתוך תפוז שלא נפתח. עכשיו אני הולכת להעתיק את כל המספרים לנייר. גיליתי שהנייר סובל הכל ולא שוכח ולא בורח. בשעה ארבע התייאשתי נכנסתי לישון, פיספסתי הרצאה שתכננתי ללכת אליה, והנה אני פה בכיף בכיף אתכם

pazi66

New member
אממי כמה בדיחות עבורך../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אולי אחת מהן תצחיק אותך

offe

New member
הצחוק טוב לבריאות ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

פאזי, בדיוק בזמן הבאת את הבדיחות. ראיתי זה עתה בחדשות שהגיע גורו וקיים כאן סדנאות צחוק. תורתו היא שהצחוק מעולה לבריאות. פשוט נתפס לי הבוקר הצוואר - וכשקראתי את הבדיחות, התחלתי לצחוק, ומקווה שזה אכן ירפא אותי. צחקו לאורך כל הדרך ותהיו בריאים. offe

pazi66

New member
אממי גם אני ראיתי את זה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

ועד רגע זה אני פורץ בצחוק מפעם לפעם. זה ידוע שהצחוק היא תרופא מצויינת לרוב המחלות ציורים של מארק שאגל את אוהבת ? קיבלתי מאיזו, תודה יש גם צליל אז רמקולים

pazi66

New member
../images/Emo52.gif התכוונתי לoffe אך גם אממי

אוהבת ציורים

HAVA159

New member
לפורום שבוע טוב ו../images/Emo24.gif חם ../images/Emo29.gif

שתבוא עלינו שבוע טוב, שבוע אם הרבה כף, בריאות, ונעשה הכל מתוך אהבה. נקום מחר בבוקר אם שיר חדש בלב. אוהבת חוה.

ora11

New member
שבוע טוב חברים/ות ../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

וגם אצלי התפוז לא נפתח ועכשיו קיבלתי את המחשב לילה טוב וחם בריאות ואהבה לכולם

למעלה