salt of earth
New member
ערב טוב ../images/Emo140.gif
מה שלומכם הערב הזה? היום הייתי בדיראסי אינג'יליה עם קבוצה מאוד רצינית שעושה את הדיראסי ממש לעומק ובצורה רוחנית שבה כל אחד מספר על העדות האישית שלו ואיך היא מתבטאת בפסוקים שלומדים. היו חברים מכל הגילאים, מבוגרים, צעירים, תלמידי תיכון, וזה באמת נחמד. גם לאחרונה התחילה שביבה, וגם מפגשים לזוגות הצעירים, וגם מדרסית אחד ... באמת משהו מבורך קורה
אגב, מכירים את המיילים ששולחים תמונה של ישוע למשל ואומרים לך שלח ל 10 איש אחרת יקרה לך משהו לא טוב, ומספרים על ההוא שעשה זאת וזכה בממון רב והשני שלא שלח ואיבד את עבודתו. אז אבונא הזכיר את זה היום ואמר כי לשלוח משמעו שאתה לא סומך על אלוהים. אני תמיד הייתי מוחקת ואחרי זה מבקשת מהשולח שלא ישלח לי דברים כאלה
וויזארד לא הייתי מול המחשב ועכשיו ראיתי את השאלה שלך, אני כעת עונה לך
סתם שאלה ואני יודעת שזה קצת מאוחר, אבל בא לכם לצ'וטט קצת? במיוחד החדשים כדי שנוכל להכיר ותכירו אותנו
איך היה הערב שלכם?
מה שלומכם הערב הזה? היום הייתי בדיראסי אינג'יליה עם קבוצה מאוד רצינית שעושה את הדיראסי ממש לעומק ובצורה רוחנית שבה כל אחד מספר על העדות האישית שלו ואיך היא מתבטאת בפסוקים שלומדים. היו חברים מכל הגילאים, מבוגרים, צעירים, תלמידי תיכון, וזה באמת נחמד. גם לאחרונה התחילה שביבה, וגם מפגשים לזוגות הצעירים, וגם מדרסית אחד ... באמת משהו מבורך קורה